Twee dagen per jaar met collega’s op pad dwars door gastvrij Nederland langs maar liefst elf attracties op zoek naar inspiratie, speciale plekjes, unieke attracties, optimale hospitality en natuurlijk een kijkje achter de schermen! Ook dit jaar organiseert Pleisureworld op dinsdag 10 en woensdag 11 maart de #2daagse studiereis voor attractieparken, musea, speeltuinen, interactieve doe-centra, klimparken; kortom voor iedereen die actief is in dagrecreatie.

Waar gaat de reis dit jaar naar toe?Juliana Toren

Marketing vol gas: Julianatoren
Afgelopen jaar beleefde Julianatoren zijn drukste dag ooit! En het pretpark is nog niet uitgegroeid. Sleutelwoorden zijn marketing, marketing, marketing. Naast landelijke campagnes en commercials, start binnenkort ook een eigen tv-serie met mascotte Jul de Muis. Ontvangst door directeur Jeroen Buter.

Klim en belevenispark: Klimbos Veluwe
Afgelopen jaar door de ANWB nog genomineerd tot “leukste uitje van Gelderland” en met 8 verschillende routes, meer dan 120 bruggen, 550 meter tokkelbaan plezier heeft het officieel de hoogste en langste klimbaan van Nederland. Ontvangst door Maarten van Everdingen mede-eigenaar Buitensport Nederland.

Recordjaar bezoekersaantallen: Apenheul
In 2014 bracht een record aantal consumenten een bezoek aan de Apenheul en werd een groei van 30% t.o.v. 2013 gerealiseerd. Tijdens de herfstvakantie waren alle entreekaarten zelfs uitverkocht! Wat is het onderscheidend vermogen van een dierenpark? Ontvangst door directeur Coen de Ruiter.

Leukste kinderboerderij van Nederland: Kinderparadijs Malkenschoten
De kinderboerderij is nog altijd een populaire trekpleister voor de allerkleinsten. Maar ook hier is sprake van verbreding en eventing! Kinderparadijs Malkenschoten ontwikkelt activiteiten voor het hele gezin, met het Super Zomerfestival in 2014 en Halloween. Ontvangst door afdelingshoofd Eefje de Groot.

Mystery visits!
Uiteraard zullen wij u ook dit jaar weer verrassen met een aantal bijzondere locaties!

Beste wellnessresort van Nederland: Thermen Bussloo
Met een gemiddelde score van 8,6 werd Thermen Bussloo afgelopen december door Zoover nog uitgeroepen tot beste wellnessresort van Nederland. Het familiebedrijf groeit volop en heeft plannen een miljoeneninvestering voor een nieuwe vestiging op stapel staan.

Van wandeling naar natuurbeleving: Staatsbosbeheer Oostvaardersplassen
Wandelen en fietsen behoren tot de meest populaire vrijetijdsactiviteiten van de Nederlander. Hoe vercommercialiseren we dit “product”? Het antwoord is beleving! Staatsbosbeheer is op zoek naar samenwerkingspartners om nieuwe concepten in de markt te zetten.

Thematisering en eventing: Archeon
Eén van de grote publiekstrekkers van Archeon zijn de evenementen. Door in te spelen op thema’s met het Romeins festival, riddertoernooien, muziekfestijn en Vikingweekenden weet men zelfs bezoekers uit Engeland en Denemarken aan te spreken. Ontvangst door directeur Monique Veldman.

Leukste uKlimbositje van Zuid Holland: Plaswijckpark
Afgelopen jaar ontving het leukste uitje van Zuid Holland ruim 440.000 bezoekers. Naast een aantal verbouwingen in 2014 waaronder de miniverkeerstuin en de uitbreiding van de minispeeltuin, wordt in 2015 de vernieuwde Dierenwijck geopend. Ontvangst door directeur Fred Nijveld.

Internationale must-see: Markthal Rotterdam
Binnen 3 weken wist de Markthal al 1 miljoen bezoekers te trekken. Hoe winkelen verandert in funshoppen en een compleet dagje uit met internationale allure. Wij zullen hier tevens een gezamenlijke fresh food experience beleven!

Enkele reviews

Wunderland Kalkar
“Een stortvloed van informatie, ideeën, verrassingen en initiatieven opgedaan. Veel interessante mensen leren kennen in een ontspannen en bont gezelschap van gepassioneerde vakmensen.”

Recreatiecentrum Ter Spegelt
“Wij kijken terug op een uitstekende reis. Door het bezoek aan de verschillende locaties hebben we toch weer een aantal verbeterpunten voor ons bedrijf opgedaan.”

Attractiepark Toverland
“Interessante, kwalitatieve en leerzame studiereis. Zowel voor- als achter de schermen was het zeer interessant. De groep was gezellig met elkaar en de begeleiding was top!”

Meer informatie en aanmelden?

CategoryBlog
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: