wattman-trein

Accu aangedreven treinen

Wattman Europe is gevestigd in Almere en is sinds 2008 actief op het gebied van elektrisch  aangedreven treinen, welke op luchtbanden rijden. In de loop van de jaren is het bedrijf geleidelijk veranderd van importeur van enkel Wattman treinen naar een specialist op het gebied van accu aangedreven treinen, met een capaciteit van 24 tot meer dan 60 passagiers.

Dit jaar presenteren wij op de EAS onze verbeterde Mini Express trein en onze outdoor editie Maxi Express trein. Beide modellen hebben een compleet nieuw chassis voor de locomotief met nieuwe AC-motor en verbeterd remsysteem. Wij bieden nu ook financiering aan binnen Europa op alle nieuwe Wattman treinen. Nu kunt u een origineel Wattman trein te kopen met 12 tot 24 maandelijkse betalingen. De financiering is snel en eenvoudig af te sluiten en wij kunnen de treinen direct uit voorraad leveren.

Op dit moment financieren wij in de volgende landen; Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Onze treinen zijn zeer geschikt voor; Winkelcentra (binnen en buiten), Pretparken, dierentuinen, vakantieparken en vele andere toepassingen.

Wattman Europe BV heeft klanten in meer dan 60 verschillende landen.

Wij verwelkomen u graag op stand 2214

www.wattman.world

wattman-trein

wattman-trein

CategoryNoviteiten
Tags
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: