Eerder dan ooit is het kennisprogramma van de Recreatie Vakbeurs Hardenberg al ingevuld! Met trots presenteren wij de eerste congressen en themabijeenkomsten van dit najaar. De 15e editie van Recreatie Vakbeurs Hardenberg vindt plaats van 8 tot en met 10 november. Op basis van een aantal actuele thema’s komen er dagelijks diverse onderwerpen aan bod.

Congres Camping wordt vakantiepark – dinsdag 8 november

De consument kiest voor kwaliteit en beleving op de camping. Traditionele chaletparken zullen drastische veranderingen moeten doorvoeren en op dit gebied meer moeten bieden. Campings die bewust kiezen voor groei en investeren in gastvrijheid, slechtweer voorzieningen, food concepten en unieke attracties maken een stormachtige ontwikkeling door. Meer informatie & aanmelden?

Congres Second Life voor de bungalowmarkt – woensdag 9 november

Het aanbod in de breedte groeit nog steeds door de toename in chaletparken en traditionele campings die kiezen voor verbreding. Zijn de gegarandeerde rendementen een koekje van eigen deeg of slechts een emotioneel rendement? Meer informatie & aanmelden?

Congres Opmars van de camper – donderdag 10 november

De campermarkt is booming. Het is de snelst groeiende recreatietak binnen de vrijetijd. Het negatieve imago verdwijnt steeds meer naar de achtergrond en recreatieondernemers zien steeds vaker de camperaar als een gewilde gast. Wat zijn de kansen? Meer informatie & aanmelden?

Inloopsessies en Awards

Naast de congressen zijn er dagelijks tal van gratis inloopsessies in het Kennistheater. Wat dacht u van “Hoe bereik je de klant met big data?”, “Bloggers, vloggers: wie zijn influencers?” en “Het succes van toeristisch samenwerkingsverbanden”? Ook dit jaar is er weer volop aandacht voor het beste nieuwe product of dienst in recreatie met de Pleisureworld Noviteiten Award. Tot slot vinden de traditionele uitreikingen plaats van de Campermarkt Award voor het beste campermarkt initiatief en de Applaus Award voor beste stand.

Het complete programma is te vinden via de vernieuwde website van de Evenementenhal. (klik op programma)

CategoryBlog
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: