Het Ivybridge Leisure Centre krijgt in de loop van 2018 een complete en ingrijpende make-over. Het bestaande vrije tijdscentrum wordt beheerd door de Britse fitness & leisure keten Fusion Lifestyle uit Londen. Het leisure centre krijgt een nieuw innovatief zes-baans Open Sky zwembad met een zonnedek en een state-of-the-art schuifdak in combinatie met moderne en duurzame zwembadtechnieken.

Naast een algehele renovatie van het gebouw en installaties wordt onder andere het oude bestaande buitenbad gesloopt. Daarnaast wordt het sportcomplex uitgebreid met een grotere spin studio, een centraal gelegen café, een vernieuwde fitness studio en squashbanen. Dit alles naar een ontwerp van architect Abbey Design uit Canterbury.

Architect Paul Hoppe van het Nederlandse Bright Buildings kreeg de opdracht om samen met het complete designteam van Fusion de Open Sky zwembadconstructie te ontwikkelen. De opdracht bestaat uit een staalconstructie, hoogwaardig geïsoleerde aluminium gevels en het schuifdak boven het zwembad. Bright Buildings bouwt het nieuwe Open Sky zwembad op zo’n wijze dat het geïntegreerd is in het bestaande complex.

Het plan markeert de start van een drie-jaren programma waarin de Fusion sport en fitness accommodaties verbeterd en gemoderniseerd worden. De Fusion keten is een van de grootste fitness ketens in Engeland met accommodaties gesitueerd tussen Wales, Londen en Newcastle. Het vernieuwde complex in Ivybridge wordt in de zomer van 2019 in gebruik genomen.

Meer informatie: Ingrid Grimbergen
Marketing manager Bright Buildings
Tel. 06-50 40 00 97
www.brightbuildings.eu

Bron: Bright Buildings

© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: