ballenbak

donderdag 12 maart 2015 – Diverse kranten schreven afgelopen week over de golf aan investeringen in de Nederlandse attractieparken en nieuwe initiatieven. Want Nederlanders trekken er nog steeds graag op uit. Crisis of geen crisis.

Opkomend fenomeen binnen de nieuwe attracties zijn de Family Entertainment Centers, waar verschillende vormen van vermaak onder één dak zijn te vinden. Zo opent de interactieve indoor speeltuin Yumble binnenkort haar deuren en dezelfde initiatiefnemers zijn ook volop bezig met de ontwikkeling van Fly Over Holland in Amsterdam.

#1daagse studiereis Family Entertainment Centers
De ontwikkelingen hebben inspiratieplatform Pleisureworld ertoe gebracht om een #1daagse studiereis te organiseren voor recreatieondernemers. Initiatiefnemer Hans van Leeuwen: “De consument is op zoek naar vermaak voor het hele gezin, het liefst met opa & oma erbij. Toekomstgericht zullen dan ook veel ‘stand alone’ indoor speeltuinen, bowlingcentra, casino’s en klimparken zich door ontwikkelen tot een formule van een Family Entertainment Center.”

Programma
Tijdens de #1daagse studiereis wordt een bezoek gebracht aan zes verschillende Family Entertainment Centers, elk in een eigen fase van ontwikkeling en van diverse schaalgrootte. Zoals gebruikelijk staat een kijkje achter de schermen centraal en is er volop aandacht voor horeca, marketing en de bedrijfsvoering. Naast Yumble brengt Pleisureworld een bezoek aan De Brandevoortsehoeve, Valdeludo, De Voltage, All-inclusive in- en outdoor Duinoord en Speelboerderij Hullie.

De #1daagse studiereis vindt plaats op dinsdag 14 april a.s. Voor meer informatie over het exacte reisprogramma kijkt u op pleisureworld.nl/events.

© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: