Bron: Eli Play – ELI Play (European Leisure Industries), de in Nederland gevestigde leverancier van indoor speeltuinen, trampolineparken en sport courses, is in 25 jaar gegroeid tot een van de leidende leveranciers in de branche.

ELI Play heeft veel ervaring in de leisure branche. Het begon allemaal in 1993 met Eric Verstappen, die startte met het reinigen van ballenbakken in Nederland. Toen hij zich realiseerde dat hij zijn klantenbestand na een tijdje niet meer kon uitbreiden, besefte hij dat het goed zou zijn om zelf ballenbakken te gaan verkopen. In 1996 startte het bedrijf haar eigen productiefaciliteit in Liempde (Boxtel). Sindsdien heeft ELI Play zich ontwikkeld van specialist in ballenbakreiniging naar ervaren designer en producent van indoor speelstructuren, trampolineparken en sport tracks met meer dan 150 medewerkers over de hele wereld.

Onze core business is het creëren van hoogwaardige parken waar bezoekers keer op keer plezier aan beleven. Daarnaast hebben wij een eigen serviceafdeling voor het onderhoud van parken.

Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij de specialist in de branche en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. In 2017 zijn wij de samenwerking aangegaan met EndemolShine en RTL. Met deze tv-producenten heeft ELI Play een spectaculair trampoline parcours met diverse obstakels ontwikkeld voor het programma Big Bounce. Het televisieprogramma werd een hit in Duitsland en we ontvingen diverse aanvragen van klanten om een Big Bounce parcours te maken geschikt voor hun eigen parken. Inmiddels hebben wij ‘Big Bounce for leisure’ in diverse trampolineparken geïnstalleerd.

De opdracht ‘Big Bounce’ was niet zomaar een project. Onze designers hebben elk element in detail uitgewerkt en het parcours werd in vijf verschillende varianten geproduceerd en geïnstalleerd. ’s Nachts werden de elementen gewisseld, zodat de opnames overdag weer verder konden gaan. De eerste uitzending kreeg 3,7 miljoen kijkers en in totaal gingen 400 deelnemers de uitdaging aan. Het succes van Big Bounce werd bekroond met een tweede seizoen. Dit keer niet alleen voor Duitsland, maar ook voor Frankrijk. Voor het tweede seizoen werden 23 nieuwe elementen ontwikkeld om het parcours nog uitdagender te maken.

Wij zien dat veel mensen op zoek zijn naar een sport waarbij ze continu bewegen en plezier beleven. Trampolineparken bieden deze ultieme combinatie van sport en spel voor zowel kinderen als volwassenen. Tegenwoordig zijn trampolineparken niet meer enkel voorzien van een jump arena, maar worden trampolines vaak in combinatie geplaatst met andere elementen, zoals de walk wall, ninja course, airbags en foampits.

De indoor speeltuinen blijven natuurlijk ook bestaan. We zien dat het heel belangrijk is om onderscheidend te zijn. We willen onze klanten iets unieks bieden, zoals leuke gethematiseerde speeltuinen of projecten voor een sociaal maatschappelijk doel, zoals een project in Bagdad. Samen met de Stichting Al-Ayn hebben wij een speeltuin gerealiseerd waar Irakese weeskinderen kunnen spelen.

Verder zien we steeds meer digitaliseringen in speeltuinen en trampolineparken. Denk hierbij aan timer systemen in trampolineparken of interactieve games. Sinds afgelopen jaar werken wij samen met ValoMotion. Zij leveren software voor de ValoClimb en ValoJump. ValoClimb – de augmented climbing wall – is het eerste interactieve gameplatform voor indoor klimmuren en biedt uitdaging aan iedereen, van peuters tot fanatieke sporters. De games maken trainen leuk en motiveren kinderen en volwassenen om te bewegen. De ValoJump geeft trampolineparken een enorme innovatieve boost. Door middel van een groot scherm kan de jumper diverse games spelen waarmee hij punten kan verdienen of vijanden kan verslaan. Sport wordt gecombineerd met technologie en fun!

Heeft u plannen voor een indoor speeltuin, trampolinepark of indoor sportequipment? ELI Play ondersteunt u met een uitgebreid aanbod aan toestellen en diensten. We ontwerpen uw park, maken elk toestel op maat en installeren en onderhouden het ter plekke. Onze ervaren en bevlogen experts begeleiden u bij iedere stap, zodat uw onderneming een succes wordt.

Bekijk de website van Eli Play voor meer informatie

CategoryBlog
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: