22
maart
All Day
Beurs- en congrescentrum Messe Kalkar
Duitsland
Laden Evenementen

De leisurebeurs van Duitsland, met thema’s als attracties, glamping, spelen, slapen, zwemmen en wellness zal volgend jaar, op 22 en 23 maart 2021, samen met de horeca vakbeurs, een geheel vernieuwde en complete recreatiebeurs verzorgen in het beurscentrum Messe Kalkar.

Naast eerdergenoemde thema’s zult u hier nu ook blij verrast worden met innovatieve horecaconcepten en ontmoet u interessante contacten uit beide branches. Helaas zal deze beurs in 2020 niet plaats vinden vanwege de huidige omstandigheden, gelukkig kunt u zich nu al verheugen op deze innoverende beurs die u echt zelf dient te beleven!

Op een terrein van zo’n 9000m2 presenteren zich volgend jaar namelijk binnen- en buitenlandse bedrijven de nieuwste concepten, producten en/of diensten. Er is nog mogelijkheid om hier als exposant aanwezig te zijn, neemt u hiervoor contact op met ondergetekende.

Benieuwd naar voorgaande beurs? Neemt u dan hier een kijkje en ervaar wat Welt der Freizeit u kan bieden.

‘Welt der Freizeit’ is een hotspot voor belangrijke importeurs, leveranciers en servicebedrijven, die zakendoen in de vrijetijd- en recreatiebranche. Daarbij horen eigenaars van campingplaatsen, hotels, Restaurants, Sauna- en wellness resorts, inkopers, interieurbouwers, speeltuineigenaren, verschillende onderwijs en bestuur instellingen, detailhandel, verkoper leiders en vele andere vakmensen. Meer informatie over deze beurs, het worden van exposant of het claimen van een bezoekersticket is hier te vinden.

Contact:
Projectmanager Messe Kalkar
Reinier.Kuper@messekalkar.de
M +4916092311349

Gegevens

Begin:
22 maart 2021
Einde:
23 maart 2021
Evenement Tags:
, , , , ,