De gebroeders Tim en Tom Coronel zijn met name bekend uit de racewereld. Minder bekend is dat zij ook slimme zakenmannen zijn en meerdere Family Entertainment Centers exploiteren. Tijdens de “Tour behind the scenes” van family entertainment centers op donderdag 9 oktober zijn we te gast bij Coronel Kartracing in Huizen (Ut).

Adrenaline-kick voor de jeugd
Jarenlange ervaring op nationale en internationale circuits hebben Tim en Tom Coronel geïnspireerd tot het ontwerp van de kartbaan. De Coronels weten wat racen is en weten wat veel mensen, vooral mannen en jongens, zoeken bij een dagje uit: uitdaging, adrenaline, competitie, elkaar vrolijk aftroeven, teambuilding. Naast karten, kunnen bezoekers in het Adventure Indoor Park ook lasergamen.

Kijkje achter de schermen
Tijdens de “Tour behind the scenes” krijgen collega-ondernemers in leisure een uniek kijkje achter de schermen bij de eigenaar van Coronel Kartracing. Wat is het succes van de gebroeders Coronel? Welke plannen heeft dit indoor speelparadijs voor de toekomst?

De opkomst van F.E.C
Ondernemers met een eigen dagattractie zijn van harte uitgenodigd om aan te sluiten deze middag. Het programma bestaat uit een plenair programma met een aantal gastlezingen en een preview van het nieuwe trendrapport “De opkomst van de Family Entertainment Centers”. Aansluitend volgt een rondleiding door Coronel Kartracing. Belangrijkste doel is het uitwisselen van ervaringen en inspiratie opdoen! Na afloop is er de mogelijkheid om vrijblijvend bij het buffetmenu aan te sluiten.

Meer over deze bijeenkomst is te vinden via pleisureworld.nl/events

Exploring Trends
Deze “netwerkbijeenkomst” maakt onderdeel uit van het nieuwe programma Exploring Trends van Pleisureworld, waar ondernemers leren om de laatste ontwikkelingen in leisure te vertalen naar hun eigen bedrijf. Door te leren van collega’s en in te spelen op marktkansen, leert men slagvaardig te zijn in tijden van een veranderende markt. Meer over dit programma via Pleisureworld.

© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: