family entertainment center

Dat de ontwikkeling van Family Entertainment Centers (F.E.C.’s) een opkomend fenomeen is, bewijst de grote opkomst tijdens het themacongres van IAAPA en Recron vorige week, dat werd georganiseerd in navolging op het initiatief van Pleisureworld. Een F.E.C. kenmerkt zich door veel vermaak onder één dak aan te bieden tegen een betaalbare prijs. Toekomstgericht zullen veel ‘stand alone’ indoor speeltuinen, bowlingcentra, casino’s en klimparken zich doorontwikkelen tot deze nieuwe formule.

Start van de Nederlandse VDH
Op dinsdag 18 november vindt voorafgaand aan de Recreatie Vakbeurs Gorinchem het tweede officiële congres plaats over Family Entertainment Centers met de titel ‘What’s new in business?’. De verwachting is dat het aantal van 100 deelnemers dit jaar ruimschoots overtroffen zal worden. Enkele highlights van dit congres zijn onder meer de publicatie van het eerste Trendrapport ‘De toekomst van Family Entertainment Centers’ en de bijeenkomst betekent tevens de officiële start van de vakgroep F.E.C.’s, in navolging op de Duitse VDH. Leden kunnen o.a. participeren in een benchmarkonderzoek waarin cijfers gedeeld zullen worden.

Enkele top ondernemers aan het woord
Tijdens het congres zullen uiteraard een aantal top ondernemers uit de praktijk – waaronder Tim Coronel (Coronel Kartracing), Maarten Reimes (Hof van Eckberge) en Igor Stel (Allin Echt) vertellen over de succesvolle exploitatie van een F.E.C. Het congres staat onder leiding van trendwatcher en expert in Leisure Hans van Leeuwen. Alle ondernemers die met plannen rondlopen of meer informatie willen over familievermaak zijn van harte uitgenodigd.

Meer over deze bijeenkomst is te vinden via pleisureworld.nl/events

© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: