Op zoek naar een gastspreker, moderator of dagvoorzitter?

Pleisureworld is uw inspiratiebron

Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat hij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Toch levert hij met zijn professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat hij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

De klantreis van de toekomst

Deze selfmade ondernemer uit Elst heeft ontegenzeggelijk een uitstekend gevoel voor de wensen van recreatieondernemers, schakelt snel en loopt met allerlei innovaties en ideeën meestal op de troepen vooruit. Initiatieven die vaak met afgunst worden bekeken en niet zelden later worden gekopieerd. Met dertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet trendwatcher Van Leeuwen op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houdt hij de consumententrends in de gaten en weet hij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet.

Daarmee heeft hij in ruim tien jaar tijd met Pleisureworld een stabiel ondernemersnetwerk in de markt weten te zetten. Duizenden recreatiebedrijven zijn bekend met zijn platform, evenementen en studiereizen en hij weet recreatieondernemers, toeleveranciers en andere stakeholders aan zich te binden. Van Leeuwen profileert zich in de sector als trendwatcher en adviseur in leisure.

Consumententrends in kaart

Met een persoonlijke aanpak brengt Van Leeuwen de consumententrends in kaart en weet deze te vertalen naar de recreatieondernemer. Of het nu gaat om attractieparken, camping- of bungalowparken, waterspeeltuinen, family entertainment centers, funshoppen, gebiedsontwikkeling, horeca, storytelling, toeristenbelasting etc… geen enkel onderwerp in de recreatiesector ontsnapt aan zijn aandacht. Van Leeuwen houdt recreatieondernemers een spiegel voor en dient daarmee als klankbord voor een ieder die zijn bedrijf wil optimaliseren.

Hans inhuren als gastspreker, moderator of dagvoorzitter? >>