Bent u een ondernemer met oog voor toegankelijkheid en hart voor samenspelen? Meld u dan aan voor de NSGK Speeltuinbende Award 2015. De winnaar mag zich een jaar lang de beste samen speelplek van Nederland noemen. Een plek waar kinderen met en zonder handicap vanzelfsprekend samen kunnen spelen.

Hof van Eckberge winnaar 2014
Speelparadijs Hof van Eckberge te Eibergen won afgelopen jaar de Award voor ‘Beste samen speelplek 2014’. Eigenaren en bedenkers Maarten Reimes en Carine Grijsen merken dat het winnen van de prijs Hof van Eckberge veel promotie oplevert en gezinnen met een kind met een beperking de speelplek beter weten te vinden.

Vakjury
De vakjury bestaat dit jaar uit Kees-Jan van der Klooster (Paralympisch sporter), Hans van Leeuwen (eigenaar Pleisureworld), Maria Ouwehand (NSGK), familie Holtkamp (Speeltuinbende leden) en Maarten Reimes (eigenaar Hof van Eckberge). Uit alle inschrijvingen selecteert de vakjury drie kandidaten die vervolgens een testbezoek kunnen verwachten van kinderen en ouders van de NSGK Speeltuinbende. De uiteindelijke winnaar wordt op 9 december in Venray tijdens het NSGK Speeltuinbende Congres bekend gemaakt.

Inschrijving geopend
Denkt u als ondernemer een toegankelijke en innovatieve speelplek te hebben waar kinderen met en zonder handicap samen kunnen spelen? Wilt u kans maken op de uitverkiezing van de NSGK Speeltuinbende Award? Schrijf u nu vóór 1 september in via deze link.

Meedoen is gratis!

CategoryBlog
Tags
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: