Het Hcontrol® toegangssysteem werkt met cijfercodes. Deze worden op basis van reserveringen in Bookzo (rekening houdend met een aankomst- en vertrekdatum en tijd) gemaakt en naar de gast gestuurd. Ideaal om sleutelbeheer van vakantiewoningen receptie-loos te regelen. Ook een goed alternatief voor de onveilige sleutelkastjes.

De eerste keer dat de gast de deur opent, wordt de reservering automatisch ingechecked. Wanneer de gast vertrekt kan hij door middel van een code ook uitchecken. U ziet in Bookzo dat de accommodatie weer leeg is. De housekeeping heeft een eigen code waarmee ze de accommodatie schoon kunnen melden.

Dit hele proces is zichtbaar in het planbord van Bookzo, op deze manier weet u direct in welke status de accommodatie is.

Zorgeloos reserveringen beheren en interesse?

Bookzo is een innovatief en gebruiksvriendelijk reserveringsprogramma met koppelingen zoals online boeken, channels, mijn omgeving voor gasten en eigenaren, toegangssystemen, administratie en kassa’s. Neem contact op met Bookzo via 0222-745016. Meer informatie www.bookzo.nl

© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: