noviteitenaward

maandag 14 juli 2014 – Wie lanceert dit jaar het meest innovatieve product van de recreatiebranche? Leveranciers in de sector kunnen zich vanaf nu weer aanmelden voor een nieuwe editie van de Pleisureworld Noviteiten Award. De winnaar gaat er o.a. vandoor met een aanmoedigingsprijs van maar liefst € 1.000,-!

Noviteiten Paviljoen
Aanmeldingen voor de Pleisureworld Noviteiten Award mogen hun product tentoonstellen op het speciale Noviteiten Paviljoen tijdens Recreatie Vakbeurs Hardenberg. Op 4, 5 en 6 november 2014 nomineren de bezoekers van deze beurs een drietal producten die in aanmerking komen voor het beste nieuwe product – Pleisureworld Noviteiten Award 2014. Daarnaast zal de jury (enkele) wildcard(s) toekennen.

Bekendmaking van de winnaar
Tijdens de Nationale Netwerk Lunch op maandag 17 november maakt de jury de uiteindelijke, definitieve keuze wie zich winnaar mag noemen van de prestigieuze Pleisureworld Noviteiten Award. Vorig jaar werd de prijs gewonnen door de Clip ‘n Climb; een fun climbing concept dat inzet op buitengewone belevingservaringen.

Aanmelden voor de Noviteiten Award
Leveranciers, uitvinders en ontwikkelaars die willen deelnemen aan de wedstrijd kunnen zich inschrijven op de website van Pleisureworld. Voor de winnaar is o.a. een geldprijs beschikbaar van € 1000,- en iedere deelnemer is bij voorbaat verzekerd van nationale publiciteit rondom het product. Voor standhouders aan de (één van de) Recreatie Vakbeurzen bedragen de administratie en verwerkingskosten € 375,- ex. btw. Voor niet-standhouders: € 595,- ex. btw.

Meer informatie via https://pleisureworld.nl//pleisureworld.nl/awards/pleisureworld-noviteiten-award/

CategoryBlog
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: