Dit jaar breidt Attractiepark Toverland in Sevenum het park uit met een nieuw entree- en themagebied. De nieuwe entree heeft water en natuur als het centrale thema. Port Laguna: een havengebied met azuurblauw water en een boulevard vol bedrijvigheid. En daar hoort een stoer zeilschip bij, geleverd door IJslander. Vanaf 7 juli 2018 is de uitbreiding van Toverland geopend voor het publiek.

Volledig op maat

Het scheepswrak en alle omliggende speelelementen en -toestellen zijn compleet op maat gemaakt op basis van de wensen en eisen van Toverland. Hiervoor werkt IJslander samen met Merry Go Round, een Duits ontwerpbureau uit Berlijn. Sinds kort partner van IJslander en volledig gespecialiseerd in beleeftoestellen van hout met of zonder rvs.

Balansbaan

Een van de omliggende en speciaal voor Toverland bedachte elementen is de balansbaan. Dit parcours is niet zomaar een parcours. Het bevat echte zeekisten, tonnen, touwen en paaltjes. Over een lengte van ruim 170 meter en met een breedte van 55 meter kunnen kinderen hun eigen avontuur aan gaan richting het schip.

Circulaire speelelementen en speeltoestellen

Het wrak, met haar masten, ankers en zelfs een kanon, bevat unieke speelelementen en speeltoestellen. Alle speelelementen en onderdelen zijn circulair en om de oorsprong van het schip levensecht te maken zijn deze onderdelen van hout. Kinderen van alle leeftijden kunnen hier hun hart ophalen en wanen zicht eeuwen terug. Ouders kunnen vanaf de omringende terrassen een oogje in het zeil houden.

www.ijslander.com

CategoryBlog
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: