bright-buildings-interieur-zwembadaccommodatie-met-watertoestel

Laat het buitengevoel binnen

De optimaal geïsoleerde daglichtconstructies van Bright Buildings creëren seizoensverlengende accommodaties voor zwembaden en waterparken.
Bright Buildings ontwerpt en bouwt transparante gebouwen voorzien van flexibele dak- en gevelsystemen:

Open Sky schuifdak

Maximaal waterplezier, ongeacht de weersomstandigheden, wordt mogelijk gemaakt door unieke Open Sky schuifdaken. Deze daken, die tot 50% van hun totale oppervlakte automatisch open schuiven, laten in een handomdraai zon, licht en frisse lucht binnenstromen. Het dak is flexibel toepasbaar, ook bij bestaande gebouwen en voor zowel grote als kleinere te overkappen oppervlaktes.

Skywall hefgevel

Het buitengevoel wordt nog verder versterkt door het gebruik van de transparante hefgevel Skywall; flexibele wanden die automatisch open schuiven. Hierdoor ontstaat een natuurlijkere overgang van binnen- naar buitenactiviteiten op campings, vakantieparken, attractieparken en bij hotels en wellness centra.

Primeur: Transparante zwembadaccommodatie voor Eiland van Maurik

Het vakantiepark Eiland van Maurik zocht een oplossing om gasten vaker te kunnen verwelkomen in haar waterspeeltuin én in het nieuw te bouwen zwembad.  Bright Buildings ontwierp voor hen een unieke transparante zwemaccommodatie van bijna 1000 m2, voorzien van een Open Sky schuifdak en Skywall hefgevels.

Dutch design, wereldwijde realisatie

Bright Buildings ontwerpt en realiseert projecten voor opdrachtgevers in de recreatie-, retail- en sportbranche, wereldwijd. Met inspirerende architectuur en onze expertise zijn we in staat de positieve effecten van daglicht te maximaliseren.

EAS Barcelona booth 2524
https://pleisureworld.nl//brightbuildings.eu/zwembaden/

bright-buildings-transparante-zwemaccommodatie-engels

bright-buildings-interieur-zwembadaccommodatie-met-watertoestel

bright-buildings-mondo-verde

bright-buildings-mondo-verde-alhambra

© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: