Dan nodig ik u van harte uit om uw noviteit aan te melden voor de Pleisureworld Noviteiten Award 2014. Deelnemers profiteren van een internationale media promotiecampagne en de winnaar gaat er vandoor met een aanmoedigingsprijs van maar liefst € 1.000,-!

Presentatie aan het grote publiek
Aanmeldingen voor de Pleisureworld Noviteiten Award mogen hun product tentoonstellen op het speciale Noviteiten Paviljoen tijdens Recreatie Vakbeurs Hardenberg. Op 4, 5 en 6 november 2014 nomineren de bezoekers van deze beurs een drietal producten die in aanmerking komen voor het meest innovatieve product – Pleisureworld Noviteiten Award 2014. Daarnaast zal de jury (enkele) wildcard(s) toekennen.

Bekendmaking van de winnaar
Tijdens de Nationale Netwerk Lunch op maandag 17 november maakt de jury de uiteindelijke, definitieve keuze wie zich winnaar mag noemen van de prestigieuze Pleisureworld Noviteiten Award. Vorig jaar werd de prijs gewonnen door de Clip ‘n Climb; een fun climbing concept dat inzet op buitengewone belevingservaringen.

Aanmelden voor de Noviteiten Award
Leveranciers, uitvinders en ontwikkelaars die willen deelnemen aan de wedstrijd kunnen tot vrijdag 17 oktober 2014 inschrijven door het deelnemersformulier ingevuld retour te sturen via info@pleisureworld.nl. Voor de winnaar is o.a. een geldprijs beschikbaar van € 1000,- en iedere deelnemer is bij voorbaat verzekerd van nationale publiciteit rondom het product. Meer informatie via de website van de Pleisureworld Noviteiten Award 2014.

Met vriendelijke groet,

Hans van Leeuwen, trendwatcher & expert in leisure

CategoryBlog
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: