Al enkele jaren wordt er in trendrapporten gesproken over een verschuiving in de recreatiebranche naar meer luxe, comfort en beleving. Wij zien deze trend ook terug in onze benchmark: Afgelopen maanden waren de luxe accommodaties bij onze klanten onverminderd populair. Hier spelen wij op in met een nieuw product; het Real Smart Home systeem. Met dit systeem til je het gevoel van luxe en comfort in accommodaties naar een hoger niveau. 

De opkomst van Smart Homes

Smart Home systemen zijn steeds meer in opkomst. Dit heeft een reden: Internet wordt steeds sneller en betrouwbaarder, de prijs van de benodigde hardware wordt steeds gunstiger en het systeem biedt steeds meer mogelijkheden. Dit heeft er voor gezorgd dat smarthome zich ontwikkeld heeft van luxe noviteit naar een betaalbare en breed inzetbare toepassing.

Volledige automatisering van recreatiewoningen

EveryOffice Recreatie is met de ECOgreenBOX al jaren pionier in domotica voor vakantiewoningen. Dit systeem maakt onder andere een warm welkom mogelijk, waarbij de geboekte vakantiewoning automatisch wordt verwarmd voor aankomst. Het nieuwe Real Smart Home systeem biedt deze mogelijkheid en meer. Je kunt echt alles in de woning aansturen: Verlichting, zonwering, temperatuur, alarmsystemen, ventilatie, multimedia en toegangscontrole. Hiermee bieden wij een volwaardig systeem voor automatisering van recreatiewoningen.

Meer luxe en comfort voor de gast

Met het Smart Home systeem versterk je het gevoel van luxe en comfort voor de gast. Dit doet het systeem door handelingen te automatiseren. Wanneer de gast de accommodatie binnenkomt gaat het licht en de muziek automatisch aan. Is de kamer leeg? Dan gaat alles weer uit. Compleet automatisch. De gast kan zijn beleving volledig personaliseren, via intuïtieve bedieningspanelen of de handige app.

Volledige controle voor de beheerder

Met het Smart Home systeem van EveryOffice Recreatie heb je als beheerder altijd de touwtjes in handen. Sluit bijvoorbeeld op afstand dakramen als er zwaar weer op komst is. Bespaar energie met een automatische afwezigheidsmodus en houd zicht op alle veiligheidsmeldingen in één centraal dashboard. Alles is perfect op elkaar afgestemd. Dat maakt installatie, ingebruikname en toekomstige uitbreiding een fluitje van een cent.

Meer weten over deze noviteit? Neem contact op met één van onze technische experts via www.parkvandetoekomst.nl

© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: