Natuurlijk spelen is helemaal van deze tijd. De ultieme mix is een combinatie van elementen uit de natuur met uitdagende natuurlijke speeltoestellen. Dit zorgt voor een maximale speelbeleving. Met de prachtig vormgegeven Flora speeltoestellen wordt je speelplaats onderdeel van de natuur. De toestellen geven veel speelwaarde, hebben geen scheurvorming en blijven langdurig mooi. Door de eindeloze speelcombinaties blijven kinderen uitgedaagd.

Nieuw: Schepen & Kastelen

De schepen en kastelen van Flora zijn adembenemend en avontuurlijk. Urenlang speelplezier gegarandeerd! Door de diversiteit in spelniveaus en activiteiten geschikt voor zowel jonge als oudere kinderen. Spannende hoge torens met een open structuur, verschillende soorten bruggen en netten nodigen uit tot klimmen en evenwichtsactiviteiten. Met deze toestellen heb je niet alleen een echte eye-catcher maar ook een avontuurlijke plek waar grote groepen kinderen tegelijk kunnen spelen.

Het eerste Flora schip ter wereld staat in Nederland

Recreatiepark De Boshoek op de Veluwe heeft de wereldwijde primeur! Om in te spelen op de natuurlijke omgeving was er voor de speeltuinen reeds gekozen voor Flora natuurlijk spelen. Sinds kort hebben zij de speelplaats uitgebreid met een groot Flora piratenschip. Het schip biedt verschillende speelfuncties zoals klimmen, klauteren, hangen, balanceren en glijden. Hier kunnen kinderen in alle leeftijdscategorieën zich lekker uitleven.

Bij Yalp zijn we ervan overtuigd dat je beleving kunt creëren door spelen, sporten en ontmoeten. Wij creëren met passie, plezier en overtuiging plekken die net even anders zijn. Zodat bezoekers graag een keer willen terugkomen.

Leer alles over Flora natuurlijk spelen op de website, bekijk er de video over de nieuwe Flora Schepen & Kastelen en lees mee met de ervaringen van Recreatiepark De Boshoek.

Of neem direct contact op met Jaap van Putten. jaap.vanputten@yalp.nl+31 (0)6 53 42 55 14

© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: