eibe benelux heeft bij speelpark Oud Valkeveen te Naarden een nieuwe attractie gebouwd.
In het speelpark ontbrak een goede mogelijkheid om te spelen voor kinderen in de leeftijd tot 4 jaar, en de vraag was dan ook of eibe hier een oplossing voor kon aandragen. Het was niet de bedoeling om er een paar standaard speeltoestellen in te zetten, dat konden ze zelf ook wel. het moest iets bijzonders zijn, iets unieks.
Eibe heeft toen het project MINILAND bedacht, een land voor de allerkleinsten waar ze zich toch groot kunnen voelen.

Het idee is een mix gebaseerd op het verhaal van Erik of het kleine insectenboek en de Teletubbies. Het resultaat mag er zijn, de kinderen komen binnen in een magische poort en vinden daarin insecten en bloemen, net zo groot als zij zelf. Het is een ware ontdekkingstocht langs heuvels, door tunnels en natuurlijk kan er geklommen worden en gegleden.

Het totale project is gerealiseerd op ruim 1300 M2 en voor de ouders zijn er rust plaatsen, zodat ze lekker kunnen zitten en genieten van de spelende kleine kinderen. Ook zijn er educatieve elementen opgenomen, zoals bijvoorbeeld bij de sprinkhaan. Als je dicht in de buurt komt dan verteld deze een klein verhaaltje over zichzelf. Miniland is toegankelijk voor kinderen tot ca 4 jaar en is zo opgebouwd dat oudere kinderen hier even kijken, maar dan weer verder over het park trekken naar uitdagingen passend bij hun leeftijd. Hierdoor kunnen babys en peuters echt in alle rust de wereld van Miniland ontdekken.

CategoryNoviteiten
Tags
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: