EveryOffice Recreatie lanceert een grote update van het eigen softwarepakket, nog voor de start van het nieuwe recreatieseizoen. Deze nieuwe look & feel bevat diverse nieuwe functionaliteiten, allerlei technische optimalisaties en een fris design. Hiermee is het softwarepakket weer helemaal up-to-date.

Wat gaat er veranderen aan de software?

Met de nieuwe look & feel wordt er een verbeterslag gemaakt over het hele systeem. Zo worden er grote stappen gemaakt op het gebied van uniformiteit en gebruiksgemak. Daarnaast bevat deze update diverse nieuwe functionaliteiten:

  • Een nieuw menu, voor efficiëntere navigatie.
  • Een handige zoekfunctie, om snel informatie te kunnen vinden.
  • De mogelijkheid om eenvoudig van administratie te kunnen wisselen op elke pagina.
  • De boekingshulp, die recreatiemedewerkers helpt bij het maken van een nieuwe boeking.

Met de livegang worden er onder de motorkap ook diverse verbeteringen doorgevoerd. Hiermee wordt er een belangrijke stap gedaan richting standaardisatie. Dit maakt het in de toekomst mogelijk om de software beter, sneller en uniformer door te ontwikkelen.

Waar kan ik de nieuwe look & feel bekijken?

Komende periode worden de veranderingen in korte video’s uitgelicht op het Facebook & Linked-IN kanaal van EveryOffice Recreatie. Klanten kunnen hiernaast aanschuiven bij één van de webinars in de week van 15 maart.

© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: