toeristisch samenwerkingsverband award

De nominaties voor de Toeristisch Samenwerkingverband Award Pleisureworld zijn bekend. Boven verwachting veel initiatieven en projecten zijn ingediend. Daaruit komen drie initiatieven naar boven die een nominatie krijgen. Zij strijden om de winst, om de Award op 3 november te mogen ontvangen.

De Toeristisch Samenwerkingverband Award Pleisureworld wil de professionalisering in de gastvrijheidseconomie ondersteunen. Samenwerking blijkt een cruciale factor om de consument die veel wil kiezen, aan zich te binden.

Juryvoorzitter Marc Gerlings: “We zijn oprecht verrast door de vele inzendingen. Dit is een meer dan uitstekende basis voor een vervolg. De drie genomineerden laten zien dat ze creatief zijn en met veel ondernemerschap, zowel vanuit bedrijfsmatige als vanuit beleidsmatige visie tot innovatie, versterking en betere marketing komen. Je ziet bij de krachtige voorbeelden dat niet alleen de onderlinge verbindingen steviger worden maar dat de resultaten overduidelijk de winst van samenwerking aantonen. Dit zal velen in deze sector en daarbuiten inspireren.”

3 Genomineerden

De 3 nominaties gaan naar:

– Het Camping en Bungalow Overleg Twente (CBOT)
– De Stichting Maasmeanders
– Projectgroep Ontspannend van Aa tot hunZe

Inloopsessie en uitreiking

De uitreiking van de Toeristisch Samenwerkingsverband Award Pleisureworld vindt plaats om 17.00 uur in het Pleisureworld Paviljoen (stand 425) tijdens Recreatie Vakbeurs Hardenberg op dinsdag 3 november 2015. Eerder die middag is er om 14.00 uur ook nog een inloopsessie rondom dit thema waarbij een aantal van de genomineerden aan het woord zal komen. De uitreiking en de inloopsessie zijn gratis toegankelijk, ná registratie op de website van Recreatie Vakbeurs Hardenberg.

Jury

De jury bestaat uit Marc Gerlings, (juryvoorzitter) hoofdredacteur van Recreatie & Toerisme, Ton Vermeulen, redactie en ontwikkeling NRIT media, Hans van Leeuwen, Pleisureworld en Paul Rodenburg, B@S Consultants | Brood@Spelen.

Over Recreatie Vakbeurs

Dit jaar wordt in Evenementenhal Hardenberg voor het veertiende jaar op rij Recreatie Vakbeurs gehouden. De beurs vindt plaats op 3, 4 en 5 november 2015. Dit jaar ligt de focus op verblijfsrecreatie. Dit jaar ook een uniek plein waar de bezoeker zich op een watersportlocatie waant. Inclusief steiger, sloep en toebehoren die bij een watersportlocatie passen. Ga voor meer informatie en gratis e-tickets naar evenementenhal.nl/recreatie.

CategoryBlog
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: