studiereis

De traditionele #2daagse studiereis – in de wandelgangen ook wel ADHD-tour genoemd – nam de afgelopen jaren heel wat ondernemers mee op pad. In 2 dagen tijd worden gemiddeld zo’n 10 attractieparken en musea in binnen- en buitenland bezocht. Belangrijkste doel: leren van collega’s en nieuwe contacten opdoen. Vanwege het jarenlange succes organiseert Pleisureworld in 2015 ook een aantal #1daagse thema studiereizen.

Korte highlights
Trendwatcher Hans van Leeuwen: “Wij merken dat ondernemers in een steeds korter tijdsbestek inspiratie op willen doen. Even snel een kijkje achter de schermen bij collega’s en dan wil men weer verder. Wij proberen daar op in te spelen door op één dag meerdere bedrijfsbezoeken af te leggen waarin een duidelijk thema centraal staat.”

Big City Amsterdam
Op 27 januari 2015 start men met Big City Amsterdam, waarin de belangrijkste highlights van de hoofdstad worden bezocht. De reis gaat onder meer naar Race Planet for kids, Amsterdam Expo, Heineken Experience, Eye Film museum, Ronald McDonald Centre, Science Center Nemo en het Scheepvaartmuseum. Van Leeuwen: “Ook tijdens deze reis staat een persoonlijke rondleiding door het lokale management centraal.”

Andere themareizen in 2015
De #1daagse studiereis Big City Amsterdam maakt onderdeel uit van een reeks thema studiereizen. In 2015 worden tevens studiereizen georganiseerd in het thema van Vakantieparken en Family Entertainment Centers (F.E.C.’s). Daarnaast staan twee traditionele #2daagse studiereizen op het programma: Open Your Eyes voor Attractieparken & Musea en de Waterfun Experience Tour voor bijzondere Waterattracties.

Voor meer informatie over data en het reisprogramma kijkt u op pleisureworld.nl/events.

CategoryBlog
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: