Pleisureworld introduceert ondernemersdesk

Waar is de tijd gebleven dat we gemakkelijk vijf tot tien jaar vooruit konden kijken? De totale markt van recreatie en toerisme is aan het veranderen en de concurrentie blijft almaar toenemen. Wekelijks komen er nieuwe trends aanwaaien en wanneer moet je daar wel of geen rekening mee houden? Om kort even te sparren met een trendwatcher en expert uit de sector, introduceert Pleisureworld een maandelijkse Ondernemersdesk.

Even klankborden

U bent even de grip kwijt op uw bedrijf en zoekt naar houvast welke kant het op moet? Of bent u tevreden hoe het gaat maar zou u toch wel stiekem een kritische beoordeling willen hebben wat eventueel nog verbeterd zou kunnen worden? De Pleisureworld Ondernemersdesk biedt praktische informatie en advies op bedrijfskundig en commercieel gebied. Dankzij ons brede netwerk kunnen wij u in contact brengen met relevante partijen, klanten en leveranciers. Tevens bieden wij hulp bij het opzetten van een ondernemers- en marketingplan.

Vooraf aanmelden

Iedere laatste vrijdag van de maand is er de gelegenheid om aan te sluiten bij de Ondernemersdesk en kennis te maken met één van de Pleisureworld adviseurs, bestaande uit Hans van Leeuwen (senior adviseur) en Susanne Giesbers (marketingexpert). De eerste Ondernemersdesk vindt op vrijdag 29 januari plaats van 14.00 tot 16.00 uur bij DROOM in Elst. Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar; geïnteresseerden dienen zich vooraf aan te melden via info@pleisureworld.nl o.v.v. naam en bedrijfsgegevens.

CategoryBlog
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: