donderdag 7 mei 2015 – Meer dan vijftien jaar was Pleisureworld als uitgever van diverse vaktijdschriften verantwoordelijk voor verschillende titels in de recreatiebranche. Wie kent nog Sport & Recreatie Management, Tennis Totaal, De Tenniskrant van Nederland, De Leukste Krant van Nederland, Camping Totaal, Pleisureworld Magazine of RecreatiefTotaal, het beste vakblad voor de recreatiebranche?

Inspiratiebron voor ondernemers
Hans van Leeuwen (directeur Pleisureworld): “De werkzaamheden als uitgever van een vakblad zijn niet langer te combineren met de nieuwe koers van Pleisureworld waarbij wij ons nog meer als trendwatcher en expert profileren. Bovendien ligt de tijd achter ons dat brancheorganisaties niet meer met ons wilde samenwerken. Er zijn geen belemmeringen meer voor publicaties in één van de andere tijdschriften die onze branche rijk is.”

Trendwatcher & expert in leisure
Pleisureworld gaat zich in de komende jaren richten op het adviseren en ondersteunen van recreatieondernemers met een vernieuwende aanpak. Van Leeuwen: “Ik merk dat er een grote behoefte is aan een hands-on aanpak waarbij ondernemers direct zelf aan de slag willen. Wij helpen hen daarbij met een persoonlijke aanpak en coaching in de praktijk. Dus zonder dikke adviesrapporten.

TrendUpdate blogs
Ondanks dat Van Leeuwen stopt met het uitgeven van vaktijdschriften, blijft hij wel actief als redacteur van RecreatiefTotaal. Ook blijft hij via de website van Pleisureworld ondernemers en brancheorganisaties prikkelen met scherpe artikelen en kritische verhalen. Nieuw is dat de blogs per kwartaal gepubliceerd worden in een TrendUpdate

Zelfstandige koers RecreatiefTotaal
Van Leeuwen geeft aan dat RecreatiefTotaal zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot een sterke onafhankelijke speler in de markt. “Vaktijdschriften zijn nog steeds een belangrijke informatiebron voor menig recreatieondernemer en RecreatiefTotaal behoort tot de best gelezen bladen in onze sector”. RecreatiefTotaal gaat zelfstandig verder bij Uitgeverij ConceptPlus. Voor acquisitie en eindredactie Michiel Bodewes (T: 06-23649020 of michiel@conceptplusbv.nl). De eerst volgend editie verschijnt op 28 augustus 2015. Wilt u een abonnement op RecreatiefTotaal of wilt u adverteren? Stuur uw verzoek aan info@recreatieftotaal.nl

Meer informatie
Geïnteresseerden die meer willen weten over de vernieuwde aanpak van Pleisureworld, nemen een kijkje op pleisureworld.nl. De eerste TrendUpdate wordt gratis aangeboden en is aan te vragen via de website.

CategoryBlog
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: