Kansen in de bungalowsector

Trendrapport Kansen in de bungalowsector

Niet op voorraad

Prijs: € 195,00 ex. btw
Verzend- en administratiekosten NL: € 7,50
Verschenen: 2010
Genre: trendrapport
Taal: Nederlands

In opdracht van Pleisureworld stelde Recreatief Totaal een handboek samen waarmee voor de verschillende partijen die betrokken zijn bij de ontwikkeling van een bungalowpark. Aan de hand van overzichten, checklisten, voorbeelden en verwijzingen wordt een compleet beeld gegeven van de onderwerpen waar u bij de opzet en exploitatie van een bungalowpark mee te maken krijgt. Het resultaat is het handboek: ‘Kansen in de bungalowsector‘ met oog voor commerciële belangen.

Opbouw

Het handboek bestaat uit vijf delen.

Deel 1 Oriënteren
Het onderzoek dat vooraf gaat aan de investeringsbeslissing. Hoe zit het met de wet- en regelgeving? Is u project mogelijk binnen het huidige bestemmingsplan? Zijn de plannen financieel haalbaar? Waar moet u op letten bij een inventariserend marktonderzoek?.

Deel 2 Realiseren
Als de investeringsbeslissing is genomen, volgt de realisatiefase. Niet alleen van de bungalow zelf, maar ook van de centrale voorzieningen. In dit hoofdstuk hebben vele deskundigen hun steentje bijgedragen om u gestructureerd door de organisatie, bouw- en inrichtingsplannen heen te loodsen.

Deel 3 Exploiteren
U bent nu de trotse bezitter / investeerder van een bungalow(park). Maar hoe krijgt u klanten en hoe zorgt u voor een optimale vakantiebeleving op het bungalowpark. Daarvoor krijgt u in dit hoofdstuk ideeën en hulpmiddelen aangereikt. Bijvoorbeeld op het gebied van personeelsbeleid, entertainment, de foodservice en het dagelijks onderhoud.

Deel 4 Trends en Innoveren
Hier kijken we naar de toekomst. Aan de hand van voorbeelden van, en interviews met de trendsetters in de markt krijgt u een beeld van de ontwikkelingsrichting van de bungalowsector. Ook uit diverse vakbladen werd een groot aantal trends verzameld waar innovatieve ondernemers hun voordeel mee kunnen doen.

Deel 5 Marketing en Sales
De bungalowsector is bezig met een indrukwekkende professionalisering. Dat is met name zichtbaar op het gebied van marketing en sales. Nieuwe technieken, mogelijk gemaakt door nieuwe technologie zorgen voor kansen. In dit handboek hebben we deze ontwikkelingen in een apart hoofdstuk samengevoegd.

Deel 6 Business Index
Dit laatste deel is een praktische index met doorverwijzingen naar producten en bedrijven om snel invulling te geven aan de plannen. Als aanvullende dienstverlening is het handboek ook voorzien van een Service Responskaart. Hiermee kunt u snel en vrijblijvend informatie opvragen bij verschillende leveranciers en deskundigen uit de branche.

Het Handboek & Trendrapport combineert visie, trends en realiteit. Het handboek is marktgericht, en houdt dus rekening met een bijzondere belevenis voor de gebruikers. Maar ook het rendement van exploitant en investeerder wordt niet vergeten.

Voor wie?
Het handboek is een handig naslagwerk dat onmisbaar is op het bureau van elke ondernemer die zich bezig houdt op het snijvlak van ontwikkelen of exploiteren van bungalowparken. Het boek heeft een meerwaarde voor kopers en/of investeerder is, maar ook voor toeleveranciers en overheidsinstanties is het een uiterst praktisch naslagwerk.

Prijs € 195,00 excl. BTW en € 7,50 aan administratie en verzendkosten