Bron: Sidijk – Sinds 1978 is Sidijk wereldwijd een begrip in de leisure, sport en industrie; met onze ervaring in deze uiteenlopende vakgebieden zijn wij een flexibele partij die geen uitdaging uit de weg gaat. In deze blog vind je de top 5 interessante en aantrekkelijke concepten voor de ‘Thrill seekers’

Onze brede kennis op het gebied van het ontwerpen, produceren en installeren van diverse producten zorgt voor een duidelijke meerwaarde. Bij ons vind je alles onder één dak. Vanuit onze locatie in het noorden van Nederland werken wij aan de realisatie van grote en kleine projecten. Vanaf het design en de productie tot de volledige installatie op jouw locatie.

Ons leisure aanbod gaat van binnenspeeltuinen tot airtrampolines en van kidscorners tot trampolineparken. In ruim 40 jaar tijd is onze expertise enorm gegroeid, maar onze creativiteit is altijd gebleven. Onze focus ligt op het maken van unieke ontwerpen en het blijven innoveren van onze producten. En juist het maatwerk dat we daarmee bieden is waar wij sterk in zijn.

Er is tegenwoordig een grote behoefte aan kort en snel vermaak en het beleven van een dagje uit voor het hele gezin. De FEC’s zijn hier een goed voorbeeld van. Een duidelijke trend hierbij is dat alles veel sneller en uitdagender mag. Bijvoorbeeld met digitale games die verwerkt worden in attracties. Inspelen op nieuwe trends en zelf trends zoeken is waar onze uitdaging ligt. Dit doen we door continu op zoek te zijn naar de juiste partners, maar ook door zelf nieuwe producten te ontwikkelen.

De Top 5

Het blijven  vernieuwen, prikkelen en verrassen is toch dé uitdaging voor iedere ondernemer binnen de leisure. Zeker de huidige generatie bezoekers vraagt meer dan ooit om uitdaging en afwisseling. Om een combinatie tussen sport, spel én competitie. Maar wat zijn deze trends en met welke attracties houd je jouw concept interessant en aantrekkelijk voor de ‘thrill seekers’ van nu? Wij geven je een top 5.

Ninja Course

1 – Kids Ninja Courses

Ninja Warrior is wereldwijd een hit. Ook kinderen kunnen nu in onze nieuwe Kids Ninja Courses klimmen als een Ninja! De uitdagende kids courses bestaan uit verschillende obstakels, gebaseerd op onze grote ninja parcoursen. Een gewoon ninja parcours is vaak te moeilijk voor kinderen en vergt veel kracht. Deze nieuwe Kids Ninja Courses zijn een kindvriendelijk alternatief, maar bieden nog steeds genoeg uitdaging en we kunnen ze geschikt maken voor verschillende leeftijden.

2 – Digitale triggers

Met interactieve onderdelen wordt de bezoeker digitaal uitgedaagd zijn best te doen. Lampjes knipperen, de tijd start, wie zal het winnen? De computer of…? Is de high score door een andere bezoeker verbeterd? Goede reden om terug te komen! Wij bieden zelf interactieve spelonderdelen aan, maar zijn ook official supplier van andere aanbieders. Het maakt een speeltuin of trampolinepark aantrekkelijker, maar is juist ook een perfect marketinginstrument.

De racing tower

3 – De Racing Tower

De Racing Tower is een fysieke uitdaging voor jong én oud. En een prachtige manier om de competitie met elkaar aan te gaan. Start de knop beneden en vind daarna je weg naar de top door elastieken en obstakels. Wie de top bereikt, drukt op de knop en klimt zo snel mogelijk weer naar beneden. Door beneden weer op de knop te drukken, zie je jouw resultaat van het gehele parcours. Het is ook mogelijk om alleen een tijd voor beneden naar boven of vice versa neer te zetten.

Glijbanen 2.0

4 – Glijbanen 2.0

Glijbanen blijven favoriet bij jong en oud. Zeker de nieuwe generatie glijbanen is sneller en spectaculairder dan ooit. Wat dacht je van een drop-slide? Klim eerst in een toren en laat je via een snelle glijbaan lanceren in een BigAirBag. Een combinatie van meerdere glijbanen 2.0 staat voor blijvend speelplezier en uitdaging. Ook voor kleinere ruimtes is er altijd een passende glijbaan mogelijk.

5 – De klimvulkaan

Niet nieuw, maar wel een uitstekend voorbeeld van een element dat de verbinding maakt tussen sport en spel en daarom nog altijd populair is. De klimvulkaan is een attractie voor binnen én buiten en biedt een grote variëteit aan klimroutes en challenges. De vulkaan is hierdoor geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen. En ze zijn te combineren met glijbanen. Voor buiten bieden we ze ook mét overkapping aan.

Contact met Sidijk

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Sidijk te bieden heeft? Kom dan langs bij de Vakdag ‘Het nieuwe dagje uit‘ op 26 maart 2019. Bekijk de website van Sidijk of stuur een email naar info@sidijk.nl.

CategoryBlog
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: