ijslander-speeltoestel

Sport- en speeltoestellen van RVS

Al sinds 1996 maakt IJslander sport- en speeltoestellen van RVS. Waarom? Het is stijlvol, duurzaam en nagenoeg onderhoudsvrij. Alle sport- en speeltoestellen maken we met uiterste zorg met de hand. Dat kost tijd en mankracht, maar levert ijzersterke, vandalismebestendige en onderhoudsvriendelijke sport- en speeltoestellen voor in de buitenruimte. Door de vakkennis die we in huis hebben, kunnen we al onze sport- en speeltoestellen compleet op maat maken.

IJslander streeft naar een circulaire economie. We noemen het ook wel van bezit naar gebruik. Door het duurzame productieproces en gebruik van 100% herbruikbare materialen kunnen onze slim ontworpen toestellen worden hergebruikt voor andere artikelen, is de milieubelasting minimaal en voorkomen we verspilling van grondstoffen. Zo sluit IJslander aan op de oneindige kringloop van Cradle-to-Cradle.

Van realisatie tot onderhoud, we hebben alles in huis, zelfs een eigen team van specialisten voor de installatie van onze toestellen. Wij hechten grote waarde aan service, binnen 24-48 uur kunnen wij op locatie zijn om u te helpen. Na afschrijving (10-15 jaar) kopen wij onze RVS toestellen terug voor hergebruik. Uw sport- of speeltoestel blijft dus geld waard!

In onze ontwerpen zijn wij innovatief; zo bevat ons Citybox systeem bijvoorbeeld geluidsarme kabels en is daarmee uniek. Met de integrale oplossing Click & Play wordt aangesloten bij de behoeften van de gebruikers. Deze meegroeiplekken hebben clicksysteem waardoor toestellen gemakkelijk kunnen worden weggehaald en worden vervangen door andere sport- of speeltoestellen. Zo kan er gerouleerd worden met toestellen en wordt de afschrijvingstermijn langer.

© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: