Sunvig

Sunvig BV is uniek in Europa en is een totaal-leverancier voor karaoke. Of het nu gaat om een compleet design van een turn-key opgeleverde private karaoke room of een Arcademachine zoals bijvoorbeeld de Karaoke Kabin. Sunvig BV is ontstaand uit Sunfly Karaoke dat de oudste karaoke-leverancier in de marktis, en VIGO Entertainment, bekend als producent van Nederlandse karaokeliedjes en -concepten zoals Karaokeconcurrent.

Samen hebben zij een compleet nieuwe productlijn voor de zakelijke markt opgezet dat volledig in licentie is. De productie van arcade machines zoals de Karaoke Kabin en de Karaoke stage of ook producten voor de horeca zoals de Karaoke Wall; een complete mobiele Jukebox! De Karaoke station is een perfecte oplossing voor een ‘private karaoke room’.

Sunvig is de enige leverancier buiten China dat karaoke hardware producten produceert dat voldoet aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen van Europa. Bovendien zijn het unieke concepten in verschillende prijsklassen dat een extra entertainmentwaarde biedt bij vakantieparken, family entertainment centres en winkelcentra. In Zwijndrecht is een experience centre waarbij de mogelijkheden worden gepresenteerd.


Contactgegevens

Bezoekersadres:
Molenvliet 9
3335 LH Zwijndrecht

Postadres:
Molenvliet 9
3335 LH Zwijndrecht

T: 078-7112548
E: info@sunvig.com
W: www.sunvig.com/nl

Marcel van Ketel

Directeur
06-11082040

.