header-eas-2016

Het najaar is de tijd van de innovaties! Diverse bedrijven presenteren zich met de nieuwste producten en diensten tijdens de Euro Attraction Show in Barcelona aankomende week.

active-family-fun-park-active-constructions2-125x133Wat te denken van het Active Family Fun Park?

Active Family Fun Park biedt klimmen en klauteren op grote hoogte in een super veilige omgeving, dankzij de zeer speciale nettenconstructie. Alle doelgroepen kunnen hoog tussen de bomen of de palen met elkaar ravotten en spelen. Verder lezen?

Standnummer EAS: 2648

bright-buildings-125x133Laat het buitengevoel binnen!

Maximaal waterplezier, ongeacht de weersomstandigheden, wordt mogelijk gemaakt door unieke Open Sky schuifdaken. Deze daken, die tot 50% van hun totale oppervlakte automatisch open schuiven, laten in een handomdraai zon, licht en frisse lucht binnenstromen. Verder lezen?

Standnummer EAS: 2524

wattman-trein1-133x125People movement

Wattman presenteert op de EAS de verbeterde Mini Express trein en outdoor editie Maxi Express trein. Beide modellen hebben een compleet nieuw chassis voor de locomotief met nieuwe AC-motor en verbeterd remsysteem. Wattman voorziet vanaf dit jaar ook in financiering! Verder lezen?

Standnummer EAS: 2214

Benieuwd naar de overige noviteiten van onze TOP Partners? Neem dan een kijkje bij de noviteiten-berichten (zowel Engels-als Nederlandstalig!) https://pleisureworld.nl//bit.ly/2d2YLfJ

CategoryBlog
Tags
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: