Workshop succesvol verkopen in de recreatiemarkt

Het traditionele verkoopproces is achterhaald: wie tegenwoordig succesvol wil zijn, moet beschikken over de juiste contacten, online marketing strategie en een uitstekende CRM-database. Voor toeleveranciers is het van groot belang om te weten waar de potentiële klanten zich bevinden, wat het beste moment is om een afspraak te maken en wie de beslissers zijn. Voor de zesde keer organiseert Pleisureworld NRIT voor leveranciers in recreatie en toerisme een workshop voor meer kennis van de totale recreatiemarkt.

Dit keer gaan wij een stapje verder door met een workshop te komen met als doel;  ‘Succesvol verkopen in de Recreatiemarkt’’! Hoe dat moet gaan wij vertellen op een geheel eigen wijze waarin wij met echte praktijkoplossingen komen en interessante cases. Het zal de toeleverancier meer helpen bij de veranderende markt omstandigheden door verbreding en internationalisering en helpt hen daarbij op de goede weg door een plan van aanpak op te stellen met daaraan gekoppeld een strategisch marketing plan.

Zesde editie met nieuwe Workshop!

De workshop ‘Succesvol verkopen in de Recreatiemarkt’ van Maandag, 17 september a.s. is volledig vernieuwd en biedt houvast voor bedrijven op zoek naar nieuwe verkoop successen. Een 3 uur durende presentatie gaat uitgebreid in op belangrijke trends en zoomt in op de recreatiemarkt anno 2019. Deelnemers aan de workshop weten na afloop alles over hun klantenpiramide en wie de beslissers zijn in de markt. Als organisator van de vakdagen ‘Het vakantiepark van de toekomst’, ‘Het nieuwe dagje uit’ en ‘Zet je regio op de kaart’ weet Pleisureworld NRIT als geen ander wat er speelt in de totale vrijetijdsmarkt.

Verbinding tussen recreatieondernemers en leveranciers

 Pleisureworld NRIT legt al jarenlang de verbinding tussen recreatieondernemers en leveranciers. Niet alleen voor haar Top Partners, maar ook voor alle andere toeleveranciers in vrije tijd met onder andere de organisatie van succesvolle workshops en vakdagen en als adviseur in de leisure branche. Deze 6e editie van de workshop “Succesvol verkopen in de Recreatie Markt” is al door tientallen ondernemers gevolgd waaronder Koninklijke Auping, ATAG Nederland, Sphinx, Kompan, Stratech CAT, Europeesche, Every Office, Eibe en vele anderen.

Inschrijving Workshop ‘Succesvol verkopen in de Recreatiemarkt’ geopend

Leveranciers in horeca, retail, recreatie & toerisme die de recreatiemarkt goed voorbereid willen bedienen kunnen zich nu inschrijven voor de workshop ‘Succesvol verkopen in de Recreatiemarkt’ op maandag 17 september in Arnhem.

Lees meer over de Workshop

CategoryBlog
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: