AlbronAl ruim honderd jaar houdt Albron zich bezig met de zorg voor lekker en gezond eten en drinken. Inmiddels weten we het beste uit horeca, leisure en catering met elkaar te combineren waardoor we precies weten hoe we onze gasten moeten verrassen, verwennen en verleiden onder het dak van onze klant. Ongeacht of dit in een ziekenhuis, bedrijfsrestaurant, vakantiepark of museum is. Want de omgeving waarin onze gasten zich bevinden maakt voor ons eigenlijk niet uit; onze gastvrije medewerkers zorgen voor lekker eten en drinken en een prettige ervaring.

Horeca maakt het dagje uit compleet
Tegenwoordig staan dagelijks zo’n 5.000 medewerkers op bijna 1.000 locaties voor onze gasten klaar. Grote kans dat u ons tijdens een dagje uit of een korte vakantie tegenkomt. Bijvoorbeeld bij Center Parcs, Paleis Het Loo, Keukenhof of het Instituut voor Beeld en Geluid. Onze horeca, vol beleving, maakt het dagje weg of de korte vakantie écht compleet.

Wij maken uw product sterker
Alleen een warme maaltijd stilt de honger van uw gasten namelijk allang niet meer. Het is onze ultieme motivatie om met onze horeca-activiteiten een bijdrage aan uw core propositie te leveren en daarmee uw product of activiteit nog beter en meer onderscheidend te maken dan het nu al is!

Afbeeldingen

Keukenhof

Paleis Het Loo

Soldaat van Oranje - De Musical

Contactgegevens

Bezoekersadres:
Rijnzathe 11
3454 PV DE MEERN

Postadres:
Postbus 70
3454 ZH DE MEERN

T: 030-6695695
E: info@albron.nl
W: www.albron.nl

Robert Visser

Directeur Leisure
06-50631795

Hanneke Brouwer

Sales manager Leisure
06-50654219

Referenties

Keukenhof
Sinds 2010 is Albron de trotse horecapartner van Keukenhof. 1 miljoen (veelal internationale) gasten bezoeken in 8 weken tijd dit mooiste bloemenpark te wereld. Een dagje uit naar Keukenhof is een complete belevenis, waarin eten en drinken een belangrijke rol speelt. Zo’n groot aantal bezoekers in korte tijd voorzien van lekker eten en drinken vraagt om flexibiliteit, vakmanschap en horecakennis. Het aantal bezoekers fluctueert soms met 6.000 per dag. Door gebruik te maken van een vaste pool van 400 uitzendkrachten en de mogelijkheid om mobiele horeca-units in te zetten, spelen we hier snel op in. En met succes: bezoekers van Keukenhof waardeerden in 2014 de horeca met een 8. Bekijk dit filmpje voor meer informatie.

Paleis Het Loo
Paleis Het Loo geeft een beeld van drie eeuwen bewoning door de Oranjes. Een museum dat de lat hoog legt als het gaat om service en gastvrijheid. Zodat gasten tijdens het paleisbezoek echt een andere wereld binnenstappen. Paleis Het Loo doet er alles aan om de bezoekers een aangenaam, verzorgd dagje uit te bieden dat van begin tot eind helemaal klopt. Albron verzorgt hier de culinaire omlijsting van een bezoek aan het paleis. Zo stemmen we onze high tea in de prachtige Wilhelminazaal af op de tentoonstellingen van het paleis en is het restaurant in de Prins Hendrik Garage geheel verbouwd tot een passend concept van koninklijk niveau met een knipoog naar de oorspronkelijk functie van het gebouw.

Soldaat van Oranje – De Musical, TheaterHangaar Katwijk
In de TheaterHangaar op voormalig militair vliegveld Valkenburg is vanaf 10 oktober 2010 Soldaat van Oranje- De Musical te zien. Inmiddels de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis! In deze unieke omgeving verzorgt Albron dagelijks voor zo’n 1.100 gasten, het eten en drinken en daarmee begint of eindigt een geslaagde avond uit. Onze horeca-activiteiten zijn het verlengstuk van Soldaat van Oranje. Menu’s worden afgestemd op de wensen van onze opdrachtgever en we denken mee om verkoopmomenten te optimaliseren. Om op die manier in een kortere tijd meer gasten van bijvoorbeeld een pauze-arrangement te kunnen voorzien.