AmusementProf is ontwerper en fabrikant van grote en gethematiseerde speeltoestellen, speelstructuren en stalen klimparken

Ook zijn zij leverancier van GreatAnimals


Speeltoestellen die allemaal net even wat anders zijn dan de rest. AmusementProf gelooft er in dat kinderen actief moeten spelen en samen moeten spelen (met hun ouders). Met hun speeltoestellen zorgen zij voor een beleving die niet meer wordt vergeten. Door deze unieke speeltoestellen, kan een park zich onderscheiden ten opzichte van alle anderen.

Het is geweldig als een speeltoestel op de mensen overkomt als een echte attractie, terwijl het de voordelen heeft van een speeltoestel. Zo zijn bijvoorbeeld de operationele kosten van een speeltoestel veel lager dan die van een attractie. Door ervaring weet AmusementProf precies waar ze rekening mee moeten houden bij het ontwerp van een nieuw speeltoestel. De speerpunten waar zij op focussen tijdens het ontwerp zijn de volgende:

AmusementProf speeltoestellen kenmerken zich door:

· Veel speelplezier

· Grootse uitstraling

· Beleving tussen ouder én kind

· Geen operator nodig

· Lange levensduur

· Onderhoudsarm

Noviteiten

Nieuw in Nederland, de GreatAnimals voor een ware speelbeleving!

Vanaf het eerste levensjaar leren kinderen uit natuurlijke interesse dieren kennen, de soorten, de geluiden die ze maken. GreatAnimals speelt op deze behoefte van kleine kinderen in door de dieren als speeltoestel aan te bieden, een combinatie van leren en spelen. De GreatAnimals zijn bijna 2,5 meter hoog, en daarmee echte eyecatchers voor kids. Geen speelplek is af zonder deze toestellen!

De GreatAnimals zijn speeltoestellen die echt anders zijn dan alle andere speeltoestellen. Door de omvang van de dieren en de handgeschilderde afwerking, is het voor kinderen een ware attractie. Met de GreatAnimals wordt uiteraard ook een extra beleving toegevoegd aan uw pretpark, dierentuin, speeltuin, restaurant, vakantiepark, camping of openbare ruimte.

Diverse soorten speeltoestellen
De GreatAnimals zijn beschikbaar in verschillende soorten dieren. Van boerderijdieren tot wilde dieren en van zeedieren tot draken. De speeltoestellen zijn naar wens modulair op te bouwen. Er kunnen verschillende glijbanen, trappen, klimnetten, etc. aan de dieren worden bevestigd. Ook kan de beleving vergroot worden door meerdere dieren aan elkaar te koppelen met behulp van onze speciale bruggen! Het thematisch speelgebied kan compleet worden gemaakt met bijpassende wippen, veerwippen en bankjes.

Kwaliteit GreatAnimals
De kwaliteit van de GreatAnimals is uitermate hoog, waardoor er 10 jaar garantie wordt afgegeven. Het staalwerk is verzinkt en voorzien van een polyester coating van 10 mm dik. De GreatAnimals behoeven nagenoeg geen onderhoud.
De vrijevalhoogte is anderhalve meter. Hiervoor zijn verschillende ondergronden geschikt, zoals bijvoorbeeld (kunst)gras, zand of een rubberen speelvloer.

Speeltoestel of compleet speelgebied voor elke locatie
AmusementProf is sinds januari 2020 distributeur geworden van GreatAnimals. AmusementProf is ontwerper en fabrikant van grote en gethematiseerde speeltoestellen. De GreatAnimals passen perfect in de AmusementProf visie waar speeltoestellen aan moeten voldoen, namelijk:

  • Grootse uitstraling en veel beleving
  • Lange levensduur
  • Onderhoudsarm
  • Veilig

AmusementProf kan naar wens uw complete speelgebied aanleggen, of puur de speeltoestellen leveren en plaatsen. Neem voor meer informatie contact op met Paul Derks (zie onderstaande contactgegevens).

Contactgegevens

Schuttersweg 1
5408 SP Volkel
Nederland

Afbeeldingen