Al 70 jaar sterk in beweging

In 1950 werd Janssen-Fritsen opgericht als “fabriek voor speeltoestellen”. De laatste jaren richten we ons op het bewegingsonderwijs en de turnsport. Ook buiten Nederland springt onze kwaliteit in het oog. Zo leverden we de turntoestellen voor de Olympische Spelen van Mexico, München, Barcelona, Athene en Beijing. We zijn stevig gegroeid, maar onze klanten zien ons nog steeds als een echt familiebedrijf.

Sport- en spelmateriaal

Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment van sportartikelen en spelmateriaal. Een van onze unieke kenmerken is de eigen productontwikkeling. Onze constructeurs hebben tal van innovaties op hun naam staan. We werken voortdurend aan technische verbeteringen. Sporters zijn immers gebaat bij veiligheid en verantwoord bewegen. Onze gezamenlijke uitdaging is het verbeteren van sportieve prestaties.

Zaalinrichting

Het inrichten van een accommodatie, of het nu om een gymzaal, sporthal of turnhal gaat, is helemaal ons ding. Jarenlange ervaring maakt dat we u helemaal van dienst kunnen zijn bij een nieuwe accommodatie of renovatie.

Sporthal keuringen

Veilig sporten is voor ons topprioriteit. Jaarlijks verzorgen we sportaccommodatie keuringen volgens strenge eisen. Daarnaast zetten we ons in voor een beter milieu en gaan uit van duurzaamheid.

Afbeeldingen

Contactgegevens

Bezoekersadres:
Berkveld 1
5709AE  Helmond

Postadres:
Postbus 77
5700AB  Helmond

Frans Maas

Accountmanager Nederland
06-22919753

Referenties

Beweegbox Amstelveen

Sportwethouder Peter Bot: “Ik was direct enthousiast over het plan van Sportbedrijf Amstelveen dat ons sportbeleid uitvoert om een klassieke gymzaal te vervangen door een Beweegbox. In een Beweegbox kan op een interactieve manier bewegingsonderwijs worden gegeven. Een multifunctionele ruimte aangepast aan de wensen van deze tijd. Ik ben er trots op dat de eerste Beweegbox in Amstelveen komt.”

Circulaire sporthal – Wageningen

In deze sporthal wordt er PVC-vrij en ftalaat-vrij antislip verwerkt in de turnmatten. Er wordt verpakkingsvrij gewerkt en ook wordt er gebruik gemaakt van hout van bomen van rubberplantages (rubberwood). Deze bomen hebben 25 jaar lang latex gegeven. Na de afgifte krijgen ze een tweede leven als constructiehout.

Klimhal Noardwand Leeuwarden

Boulderen, Clip ’n Climb, een caving-parcours, speedclimben, een Flightline Free Fall én Monkeyspace. Het kan allemaal in het unieke klimcentrum in Leeuwarden. Klimcentrum Noardwand is het nieuwste en modernste klimcentrum van Nederland.