Van Egdom

Van Egdom Recreatietechniek B.V., met vestigingen in De Meern en Emmeloord, is een internationaal georiënteerd bedrijf, gespecialiseerd in turn-key projectontwikkeling van waterattracties, maar is ook de professional wanneer het gaat om renovatie en het upgraden van bestaande (zwem)accommodaties. Van Egdom is al meer dan 50 jaar actief op het gebied van waterrecreatie en is trotse marktleider als het gaat om de productie van waterglijbanen en waterspeeltuinen met ca.7500 gerealiseerde projecten in meer dan 35 landen wereldwijd!

“Wij produceren nog steeds alles in Nederland en zijn kind aan huis bij het merendeel van de campings en vakantieparken”
“Wij bieden waterplezier voor alle leeftijden, in de vorm van glijbanen, een compleet waterpark, (gethematiseerde) sprayparken, een interactieve waterspeeltuin of een andere spannende waterattractie voor een attractiepark”.

Van Egdom kan voor (bijna) ieder budget een leuke toevoeging realiseren op het gebied van waterattracties.

De afgelopen jaren heeft Van Egdom onder andere de volgende mooie projecten mogen realiseren voor:
Aquamexicana Slagharen, Center Parcs Longleat (UK), Center Parcs Port Zelande, Center Parcs Vielsalm (België), Eiland van Maurik, Hof van Saksen, Swimfun Joure, Kunuku Resort (Curaçao), Warner Bros Madrid (Spain), Wipe-Out Zoele.

Vraag onze uitgebreide referentielijst voor alle gerealiseerde projecten. Indien u één van de laatste referenties wilt gaan bezoeken om ideeën op te doen.

Afbeeldingen

Van Egdom - Wild River Knooppunt Joure

Van Egdom - Vakantiepark De Meerpaal – Ardoer

Van Egdom - Slagharen Aquamexicana

Contactgegevens

Van Egdom Recreatietechniek B.V.

Bezoekersadres:
Strijkviertel 9
3454 PG DE MEERN

Postadres:
Strijkviertel 9
3454 PG DE MEERN

T: 030-6662104
E: info@vanegdom.nl
W: www.vanegdom.nl

Referenties

Knooppunt Joure
Van Egdom heeft 2 grote spectaculaire attracties mogen leveren voor de gemeente Joure. De attractie in Swimfun is de sensationele wildwaterbaan. Op bijna 5 meter hoogte begin je aan een indrukwekkend avontuur. Je wordt meegevoerd langs watervallen en door grotten. Onderweg kun je even uitrusten op één van de bruisbanken voordat je verder gaat met het spectaculaire wateravontuur. Daarnaast hebben wij de Magic Oval geleverd, een brede famile glijbaan van 55 meter lang waar je met of zonder band vanaf mag. Samen of alleen : het is een avontuur voor iedereen.

Vakantiepark De Meerpaal – Ardoer
Voor de Fam. Melis hebben wij een interactief spraypark met gethematiseerd speelschip met grote tipping bucket gerealiseerd met in totaal 3 glijbanen. Gebaseerd op het verhaal van de Zeeuwse zeeheld Michiel de Ruyter, heeft Van Egdom een replica bebouwd en op speciaal verzoek van de Familie Melis is de achtersteven voorzien van het wapen van Zeeland en op de boeg een Zeeuwse boerin.

Aquamexicana – Slagharen
Het waterpark Aqua Mexicana in Attractie- & Vakantiepark Slagharen is officieel geopend. In slechts vier maanden tijd is een van de grootste waterparken
– met onder andere 10 glijbanen, 2 sprayparken en 2 gethemtiseerde waterspeeltuinen. Het waterpark ‘Aqua Mexicana’ is 5.200 m² en helemaal gethematiseerd in Mexicaanse sferen. Het is in Nederland het tweede grote indoor waterpark. Alle waterglijbanen, gethematiseerde waterspeeltuinen en sprayparken zijn gebouwd door Van Egdom. Het watercomplex heeft 10 glijbanen met een totale lengte van 546 meter, waarvan 3 bijzonder groot en interactief met special effects, geluid en 3D animaties.