Vrijetijdsbesteding is een breed begrip, je kunt denken aan campings en vakantieparken, family entertainment centra met indoor & outdoor play, maar ook aan retail concepten en winkelcentra. Voor al deze ondernemers is het belangrijk dat ze zich onderscheiden en een ultieme klantbeleving bereiken. Bij Yalp zijn we ervan overtuigd dat je beleving kunt creëren door spelen, sporten en ontmoeten.

Interactieve speeltoestellen helpen je als onderneming om je te onderscheiden en om een ultieme klantbeleving te bereiken. Écht interactief spelen is veel meer dan het simpelweg toevoegen van licht of geluid. Actie, reactie, inhoudelijke, leerzame spellen en bijbehorende apps maken de interactieve speeltoestellen van Yalp uniek en zorgen voor een toegevoegde waarde. Een interactief speeltoestel heeft steeds nieuwe spelinhoud én is een blikvanger die hele families aanspreekt!

4 redenen om voor een interactief speeltoestel te kiezen:

  1. Hoge intensiteit in gebruik

Bij sommige ondernemers wordt iedere dag wel 10 uur non-stop gespeeld.

  1. Stijgende omzet omliggende terrassen

Mede door het verrassingselement van de interactieve speeltoestellen is het op de omliggende terrassen een stuk drukker.

  1. Spelinhoud die past bij jouw doelgroep

Er zijn vele spellen beschikbaar voor jonge kinderen, tieners of voor samenspel met families.

  1. Interessant voor terugkerende bezoekers

Er worden steeds nieuwe spellen ontwikkeld voor ieder interactief speeltoestel.

De 5 unieke interactieve toestellen van Yalp zijn:

Interactieve dans- en beweegboog Yalp Sona

De Yalp Sona is een interactief geluidsspeeltoestel voor de buitenruimte. Met één druk op de knop kan gekozen worden voor verschillende spellen. De Yalp Sona speelt muziek en geeft beweegopdrachten. Bovenin de boog zit een camera die precies ziet wat de personen op de vloer doen. In de vloer zitten dus geen sensoren! De vloer is vrij toegankelijk en meerdere personen kunnen er tegelijkertijd op spelen.

De interactieve spelzone Yalp Memo

Met de Yalp Memo staat speelplezier centraal en daarnaast leren kinderen spelenderwijs rekenen of samenwerken. De Yalp Memo bestaat uit 7 spelpilaren op een ronde speelvloer. De speelvloer maakt de spelpilaren tot een eenheid, visualiseert de renroutes en prikkelt de fantasie van kinderen om nieuwe spelregels te verzinnen.

De interactieve balmuur Yalp Sutu

De Yalp Sutu is het aloude en nog altijd populaire muurtje trap in een nieuw jasje. De (voet)balmuur is perfect als laagdrempelig toegankelijke wijk- of recreatievoorziening, maar ook geschikt voor professionele voetbaltrainingen op hoog niveau. De balmuur Yalp Sutu bevat 16 lichtgevende vlakken die meten als ze met een bal geraakt worden.

Het interactieve sportveld Yalp Toro

De Yalp Toro is een kleurrijk en bijzonder sportveld. De traditionele doeltjes zijn vervangen voor 4 interactieve goals die verdeeld zijn over het veld. De goals met LED-verlichting en sensoren reageren als het doel geraakt wordt. Doordat er aan 4 zijden actief gespeeld wordt, is spelen op dit sportveld erg dynamisch. Je moet constant alle goals en tegenstanders in de gaten houden.

De interactieve outdoor DJ-tafel Yalp Fono

De DJ-tafel Yalp Fono speelt in op interesses van de jeugd zoals het gebruik van smartphones, het luisteren en delen van muziek en het rondhangen met vrienden. Het gebruik is simpel: leg een telefoon die muziek afspeelt op de DJ-tafel en het geluid wordt door de Yalp Fono versterkt overgenomen. Daarna kan muziek worden gemixt en effecten worden toegevoegd.

Lees meer: https://www.yalp.nl/assortiment/interactieve-speeltoestellen/

© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: