Hoofdfoto Vakdag Zet je regio op de kaart

Een regio zet je op verschillende manieren op de kaart, dit wordt onder andere gedaan door het opzetten van nieuwe attracties, het organiseren van evenementen en door het verbeteren van routes. Maar ook ‘big data’ helpt om jouw regio op de kaart te zetten. Het is dan ook geen toeval dat deze, en andere onderwerpen aan bod komen tijdens de inspirerende Vakdag ‘Zet je regio op de kaart’. In krachtige breakout sessies worden casussen door verschillende professionals gepresenteerd.

Op de Vakdag is volop ruimte voor netwerken, samenwerken en kennisverdieping zodat je de volgende dag enorm geïnspireerd in je eigen regio aan de slag gaat met ‘The next step’. In het programma vind je verschillende presentaties, zo zie je onder andere dat Erik Geurts vertelt over een succesvol toeristisch beleid, dat Stefan Hartman de 6 musthaves voor bestemmingsontwikkeling benoemt en Elizabeth Pilat geeft aan hoe je slechts in één weekend veel online aandacht voor jouw stad of regio kan krijgen.

De Vakdag ‘Zet je regio op de kaart’ is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn bij de overheid, voor marketeers, ondernemers, of ieder ander persoon die er belang bij heeft dat zijn of haar regio meer aandacht krijgt.

Bekijk de website voor meer informatie of meld je direct aan voor de Vakdag die je niet wilt missen!

CategoryBlog
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: