Worden jouw tennisbanen niet zo vaak meer gebruikt? Transformeer deze dan tot een kleurrijke sportfaciliteit. Een ontmoetingsplek waar jong en oud zich in grotere groepen kunnen vermaken. Zo heb je veel meer plezier voor iedereen!

Op onze website vertellen we je graag hoe je van je lege tennisbaan weer een publiekstrekker voor jong en oud kunt maken. Je leest er de ervaringen van collega ondernemers RCN Het grote bos, Vakantiepark ’t Rheezerwold en RCN Zeewolde. En je komt alles te weten over de voordelen voor je animatieteam en je horeca omzet.

Hergebruik je bestaande ondergrond

Door de oude tennisbanen te gebruiken als basis voor een nieuwe sportvoorziening voorkom je kosten voor het opbreken en afvoeren. De oude betonnen ondergrond kan hergebruikt worden en tegen relatief lage kosten worden omgevormd tot een kleurrijke ondergrond. Bij Yalp maken we je tennisbanen eerst grondig schoon en voorziet ze van een ondergrond van EPDM-rubber. Zodat we er een geheel nieuw sportveld bovenop kunt plaatsen.

Voordelen voor je animatieteam en horeca omzet

Naast positieve reacties van ouders op nieuwe interactieve sportpleinen (“eindelijk worden we ontzorgd op vakantie – ik heb de hele dag geen kind meer aan ze”), leveren de speelplekken ook zakelijk veel goeds op. Zoals bij RCN Grote Bos. Terreinbeheerder Timo van Drie: “Met deze speelplek trekken we absoluut meer bezoekers naar het park en de horecaomzet neemt overduidelijk toe op de omliggende terrassen. Ook heeft mijn animatieteam er groot voordeel bij tijdens begeleide activiteiten maar ook omdat het plein zichzelf laat bespelen. De interactieve toestellen zijn een investering, maar dit hebben wij in waarde al ruimschoots terugverdiend! Dit speelplein is echt perfect”.

Interessant voor de hele familie

De boarding-sportvelden van Yalp zijn modulair. Door toevoeging van baskets of grote doelen zijn naast voetbal ook andere sporten mogelijk. Door het toevoegen van panna kooien, bootcamp plekken of interactieve speel- en sporttoestellen maak je het interessant voor de hele familie. Interactief spel brengt uitdaging, afwisseling en sociale interactie. Precies de uitdaging die gasten graag ervaren tijdens hun vakantie.

Lees meer https://www.yalp.nl/oplossingen/tennisbanen/

© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: