Bron: VR Room – Op zoek naar een origineel, onvergetelijk en vooral supergaaf uitje? Bij The VR Room bieden wij het dagje uit van nu voor jong en oud! Als ervaren Virtual Reality-entertainmentbedrijf bieden wij naast een unieke VR-ervaring op onze vestigingen in Utrecht en Amsterdam ook mogelijkheden om deze revolutionaire entertainmentvorm in te zetten bij jouw entertainmentbedrijf!

Wie zijn wij?

The VR Room is als eerste Virtual Reality entertainmentbedrijf van Nederland al jaren het go-to adres voor iedereen die geïnteresseerd is in de mogelijkheden van Virtual Reality. Met onze unieke VR Experiences, VR Lasergamen en binnenkort VR Escape Room is ons aanbod aan VR-ervaringen zeer breed en geschikt voor iedereen! Of nu gaat om een zakelijk event, vrijgezellenfeest, teambuildingactiviteit of kinderfeest: wij zorgen altijd voor een VR-ervaring op maat. Onze ruime hoofdlocatie in hartje Utrecht is centraal in het land gelegen en biedt ruimte aan groepen tot wel 200 personen. Daarnaast bieden wij op onze locatie aan de Keizersgracht in Amsterdam ook onze hoogwaardige VR Experiences. Geïnteresseerd in de mogelijkheden van VR op locatie? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres!

Powered By The VR Room

Naast onze vestigingen in Utrecht en Amsterdam, waar wij de beschikking hebben over de allernieuwste technieken op het gebied van Virtual Reality, zijn wij ook mobiel in het aanbieden van ons VR-arsenaal. Met ons nieuwe product, Powered By The VR Room, zijn wij in staat om op locatie een prachtige VR-ervaring neer te zetten. Tijdelijk of permanent!

Met Powered By The VR Room nemen wij de taak op ons om jouw ideeën te vertalen naar een stijlvolle, functionele en duurzame toepassing van VR. Wij zetten onze uitgebreide expertise in om het aanbod van jouw entertainmentbedrijf te versterken. We houden jou daarbij op de hoogte van ontwikkelingen in de branche, het verschijnen van nieuwe hardware, content en opkomende 4D-elementen. Om de toepassing van VR op jouw bedrijf in goede banen te leiden zullen wij door middel van trainingen onze expertise vertalen naar jouw medewerkers. Hierbij zullen zowel de technische aspecten van VR aan bod komen, als wel onze filosofie voor de perfecte customer journey.

VR Lasergamen

Vooral VR Lasergamen, Powered by the VR Room is de ideale toepassing voor VR in een entertainmentbedrijf! Deze VR Experience is uniek door bijbehorende 4D elementen en de toepassing op het kleine oppervlak. Wij bouwen voor jou de grootst denkbare lasergamehal op het aantal vierkante meters van de gemiddelde woonkamer! Hiervoor krijg je een multiplayer-ervaring terug die uniek is in de BeNeLux!

Met Powered By The VR Room bieden wij dus dé springplank voor iedereen die op zoek is naar een succesvolle toepassing van de mogelijkheden van VR bij het vergroten van zijn of haar aanbod in de entertainmentwereld! Van VR Lasergamen, Powered by the VR Room tot een VR-ervaring op maat voor jouw evenement: The VR Room staat voor je klaar!

Bekijk de video hieronder om een beeld te krijgen bij VR Lasergamen en aarzel vooral niet om een praatje te maken bij onze stand op de Vakdag ‘Het nieuwe dagje uit’ (26 maart 2019) of om contact op te nemen voor een oriënterend gesprek! Op onze hoofdvestiging in het centrum van Utrecht ontvangen wij je graag voor een gesprek over de mogelijkheden voor een passende toepassing van Virtual Reality in uw bedrijf. Daarnaast bent u bij ons ook welkom om in alle rust VR uitproberen en je laten betoveren door de mogelijkheden van deze fantastische, nieuwe entertainmentvorm!

CategoryBlog
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: