Wie lanceert dit jaar het meest innovatieve product of dienst van de recreatiebranche? Leveranciers in de recreatiesector kunnen zich nog tot en met volgende week vrijdag 23 oktober aanmelden voor de twaalfde editie van de Pleisureworld Noviteiten Award. De winnaar gaat er o.a. vandoor met een aanmoedigingsprijs van maar liefst € 1.000,-.

Presentatie tijdens Recreatie Vakbeurs Hardenberg

Traditioneel presenteren alle aanmeldingen voor de Pleisureworld Noviteiten Award hun innovatie tijdens Recreatie Vakbeurs Hardenberg. Deelnemende bedrijven mogen hun product of dienst tentoonstellen in hun eigen beursstand en ook voor bedrijven die geen deelnemer zijn aan Recreatie Vakbeurs Hardenberg bestaat de mogelijkheid om zich aan het publiek te presenteren.

Bekendmaking van de winnaar

Op woensdag 4 november maakt de deskundige jury bestaande uit Bert van der Stoep (Vadesto), Erik Hordijk (BorgingOnline), Max van Leeuwen (Leo Groote Instituut), Reinoud van Assendelft de Coningh (Van Assendelft & Partners) en Walter Jonker (Pretwerk) een rondgang langs de diverse noviteiten. De vakjury zal uit de inzendingen een drietal producten en/of diensten nomineren, excl. mogelijkheid van een wildcard. Aansluitend zal om 17.00 uur op het Pleisureworld Paviljoen de winnaar bekend gemaakt worden. Vorig jaar werd de prijs gewonnen door de Waterflike; een familie waterfiets.

Aanmelden voor de Pleisureworld Noviteiten Award

Leveranciers, uitvinders en ontwikkelaars die willen deelnemen aan de wedstrijd kunnen zich inschrijven op de website van Pleisureworld. Voor de winnaar is o.a. een geldprijs beschikbaar van € 1000,- en iedere deelnemer is bij voorbaat verzekerd van nationale publiciteit rondom het product. Voor standhouders op Recreatie Vakbeurs Hardenberg bedragen de administratie en verwerkingskosten € 375,- ex. btw. Voor niet-standhouders: € 595,- ex. btw.

Meer informatie via https://pleisureworld.nl//pleisureworld.nl/awards/noviteiten-award/

CategoryBlog
Tags
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: