Family Entertainment Centra (FEC) zijn in opkomst in Nederland en presenteren zich in diverse formaten en concepten. Pleisureworld organiseert een verkiezing voor deze nieuwe kleurrijke tak van recreatiebedrijven. In de kern is een FEC een clustering van verschillende attracties en horecavoorzieningen, die ingericht is om een hele brede doelgroep te bedienen.

De Voltage – winnaar van 2016
Dat de opmars van de F.E.C. geen vluchtige hype is blijkt wel uit de populariteit van deze nieuwe dagattractie-vorm. Niet alleen het aantal locaties in ons land blijft toenemen maar ook bezoekersaantallen komen in de buurt van de echte pretparken. De Voltage in Tilburg (Winnaar beste FEC in 2016) heeft afgelopen jaar haar 250.000 bezoeker ontvangen. De bezoeker heeft hier inmiddels de keuze heeft uit meer dan 25 activiteiten. Momenteel er ook weer volop doorontwikkeld en wordt de Voltage voorzien van vier nieuwe kinder escape rooms

De nieuwe Award Winnaar Beste F.E.C. van 2017
Iedereen kan vanaf nu stemmen op zijn of haar favoriete F.E.C. – Family Entertainment Center (de stemronde is gesloten). Tijdens Vakdag Het Nieuwe Dagje Uit wordt de winnaar bekend gemaakt. Dit jaar zal de uitreiking plaatsvinden op 22 maart bij SuperFun te Amersfoort. De prijs zal dit jaar worden overhandigd door een een bijzondere gast uit Engeland; David Horler – de bedenker van TractorTed.

De Vakjury heeft belangrijke stem
Ook dit jaar worden publiek- en recreatie ondernemers uitgenodigd om zoveel mogelijk bijzondere Family Entertainment Center locaties aan te melden. Naast de stemmen van het publiek en ondernemers (via het online stemformulier) heeft de vakjury van Pleisureworld een belangrijke stem in de uiteindelijke definitieve rangschikking. De Vakjury bestaat uit experts in recreatie & toerisme w.o. Walter Jonker – Pretwerk, Ton Vermeulen – NRIT, Reinoud van Assendelft de Coningh – Van Assendelft & Partners en Max Coppes – Winnaar van de laatste Award Winnaar BEST F.E.C. 2016 de Voltage in Tilburg. Lees meer.

Wie komen hiervoor in aanmerking?
Naast de Voltage, komen ook bedrijven als Preston Palace – Leisure Dome Kerkrade – Zero55 Enschede – Intratuin Duiven (funshoppen) en het onlangs geopende The Maxx in aanmerking. Naast veel landelijke publiciteit is er voor de winnaar van de editie 2017 Award Winnaar Beste Family Entertainment Center niet alleen de Glory maar ook een speciaal ontworpen Award met een geldprijs als beloning voor managementteam en medewerkers

Aanmelden voor de uitreiking kan door u aan te melden voor de Vakdag ‘Het nieuwe dagje uit’.

CategoryBlog
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: