Impressie Leisure in Business Stratech

Op dinsdag 7 juni vond op locatie van de Landgoederij in Bunnik de zeer geslaagde eerste editie van Leisure in Business – hét kennisevent voor de recreatieondernemer van de toekomst – plaats.

Leisure in Business

Dinsdag 7 juni was het zo ver: de eerste editie van Leisure in Business!

Op de prachtige locatie van De Landgoederij te Bunnik hebben we meer dan 100 recreatieondernemers mogen verwelkomen!

Inspirerende sessies

De spits werd afgebeten door Martijn Rol | Rabobank, die de aanwezigen tijdens zijn presentatie inzicht gaf in de belangrijkste ontwikkelingen in de recreatiebranche. De tweede keynotespreker Tessa aan de Stegge | Cherry LAB inspireerde de gasten met de 10 reistrends van 2016 waarna Annemarie en Olivier van Booking.com alle ins en outs van online conversie presenteerden.

Na een heerlijke lunch werden diverse parallelsessies verzorgd door zowel Stratech als onze partners Amplixs, Keyplan, Libelnet en Snakeware. Tijdens deze sessies kwam een varia aan onderwerpen als NPS, Facilitair Management, Self Service, Benchmarking en Big data, Dynamic pricing en iBeacons aan bod.

Bas Hoogland | Advice & Ideas deelde tijdens zijn presentatie op humoristische wijze zijn ervaringen op het gebied van klanttevredenheid in zijn functie als oud-directeur van Landal en voorzag het publiek van veel waardevolle tips op dit gebied, waarna Philip Sijthoff | Facebook de dag afsloot met zijn sessie over het belang van multi-device marketing.

Onder het genot van een borrel werd er nog volop nagepraat over de dag en de besproken onderwerpen. Stratech kijkt terug op een zeer inspirerende dag en hopen u op een volgende editie te mogen verwelkomen!

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom een eventuele tweede editie van Leisure in Business? Schrijf u dan hier in en blijf geïnformeerd.

CategoryNoviteiten
Tags
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: