speeltuinbende

Dit najaar vindt de eerste uitreiking plaats van de Pleisureworld NSGK Speeltuinbende Award voor “beste samen speelplek”. De inschrijftermijn is inmiddels gesloten en de zeven bedrijven die kans maken op deze roemrijke prijs zijn bekend!

De kanshebbers
In willekeurige volgorde, doen uit het hele land de volgende kanshebbers mee: Camping ’t Reestdal (Balkbrug) – Camping de Vierbannen (Ouwerkerk) – Fun-ie-Fit (Almelo) – Hof van Eckbergen (Eibergen) – Outdoor Laarbeek (Beek en Donk) – Speeltuin de Roetsj (Sittard) en Stadspark Groningen. NSGK Speeltuinbendeleider Ilse van der Put: “Ik ben positief verrast door het enthousiasme waarmee deze eerste award verkiezing nu al wordt ontvangen. We zien heel veel leuke en verrassende initiatieven op het gebied van “samen spelen”, dat betekent nog een hele kluif voor de jury!”

Mystery visits
De komende weken staan in het teken van mystery visits. Juryleden Maria Ouwehand (NSGK), ouder-kindteams van de NSGK Speeltuinbende, paralympisch sporter Kees-Jan van der Klooster en Hans van Leeuwen (Pleisureworld) trekken door het land om de inzendingen te beoordelen op speelwaarde én innovatie. Na een uitvoerig juryberaad, zal op maandag 17 november de definitieve winnaar bekend gemaakt worden tijdens het congres “De NSGK Speeltuinbende komt eraan!”.

Over de Pleisureworld NSGK Speeltuinbende Award
De NSGK Speeltuinbende is het testteam van NSGK, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. Het is een team van kinderen met en zonder handicap die overal in Nederland speelplekken test op toegankelijkheid en bespeelbaarheid. De NSGK Speeltuinbende is kennis- en ervaringsdeskundige op het gebied van samen spelen, toegankelijkheid en bespeelbaarheid van speelplekken voor alle kinderen, met én zonder handicap. De NSGK Speeltuinbende Award is een initiatief van Pleisureworld en de NSGK Speeltuinbende en heeft tot doel om ondernemers die met toegankelijkheid bezig zijn zichtbaar te maken en te belonen.

© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: