Op zoek naar advies in recreatie en toerisme?

Gericht werken aan succes, van visie naar actie

Wij steken de handen uit de mouwen met onze hands-on aanpak en via ons adviesprogramma helpen wij uw organisatie om gericht op succes te koersen. Maak gebruik van de expertise van trendwatcher & adviseur in leisure Hans van Leeuwen en collega adviseurs.

Vertaal de trends en ontwikkelingen naar concrete visies, strategieën, innovatieve concepten en doeltreffende samenwerkingsverbanden. Met het ontwikkelen van een visie zet u een stip op de horizon en bepaalt u uw strategie. Handig, voor zowel bedrijven in dag- als verblijfsrecreatie en gemeentelijke instanties en overheden.

Innovatie & strategie

Hoe kunt u onderscheidend zijn voor uw gasten? Hoe kunnen we uw bedrijf slim innoveren zodat uw aanbod beter aansluit bij de consumententrends van nu en in de toekomst? Samen met u starten we een ontdekkingstocht, passend binnen het DNA van uw bedrijf. We vertalen de strategie en propositie naar de belevingswereld van de consument.

Regio samenwerking

Hoe kunnen regio’s samenwerken in gebiedsontwikkeling? En hoe zorg je ervoor dat een regio zich letterlijk op de kaart weet te zetten? Wij kennen de recreatiemarkt: zowel overheden, gemeentes als bedrijven in de vrijetijd. Van retail en funshoppen tot amusement, fitness, wellness, attractiepark en verblijfsaccommodatie. Bent u op zoek naar lokale of regionale samenwerkingspartners of cross-overs in recreatie, toerisme en sport, dan zijn wij uw adviseur. Door onze persoonlijke benadering en met ruim dertig jaar ervaring maken we graag het verschil.

Marketing & klantreis

Weet u hoe u met de juiste marketing campagne uw (potentiële) gast of bezoeker bereikt? Maakt u wel optimaal gebruik van al uw marketing kanalen? Succes wordt bepaald door een gericht aanvalsplan. We helpen u bij het bepalen en inzetten van de juiste marketing mediamix. Tevens wordt duidelijk waar u kosten kunt besparen en op welk gebied een extra investering nodig is om uw gast zo optimaal mogelijk te bereiken. Liever uw marketing helemaal uitbesteden? Dat kan ook!

Klankbord & support

Geen behoefte aan een strategisch adviesrapport maar wel concreet recreatie advies? Maak dan gebruik van klankbord & support. Vier maal per jaar komen trendwatcher & adviseur Hans van Leeuwen en collega’s bij u langs met tips en trucs om te komen tot een hoger rendement uit uw inspanningen. Welke kansen zien wij om uw bedrijf of organisatie te optimaliseren? Pleisureworld voorziet op verzoek in een leveranciersselectie en verzorgt incompany trainingen op het gebied van schrijven voor internet, social media en online marketing.

Uiteraard zijn dit slechts enkele mogelijkheden van onze expertise. Ook als u op zoek bent naar een interim of bedrijfscoach maakt u een goede keuze met Pleisureworld.

Review

logo Monkey Town

“Duidelijke tips, verbeterpunten en handvaten om mee aan de slag te gaan. Goed om op een andere manier naar onze binnenspeeltuin te kijken. Geen rapporten of wollige praatjes maar concreet en resultaatgericht advies.”

— Guus van Loenen (Monkey Town Gouda)

Meer over de adviesmogelijkheden? Neem contact op >>